Kezdőlap
Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből

Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR/fő/éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Az általad befizetett teljes összeget az Aegon biztosító társaság biztosítja, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazásod alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz bennünket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Tengerpart Spanyolország Debrecenből

Részletes útiterv

11/10/2020 ECONOMY
Debrecen
Mallorca (sziget)
Magyarorszag
Debrecen / 07:05
Wizz Air W6 7895 Wizz Air
2ó 55p 0 KG Közvetlen
Spanyolország
10:00 Son Sant Joan, Mallorca
11/10/2020 18/10/2020

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Blue Sea Es Bolero

75%
  • A központtól 52,9 km-re van
  • Carrer d'es parc de la mar, 6, Santanyí 07660
Ez a helyi Blue Sea Es Bolero a strandtól nem messze fekszik, Santanyi egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces autózásra esik pl. Cala d'Or marina vagy Mondragó-öböl tengerpartja. Ez a helyi családbarát aparthotel kb. 0,4 km-re található Caló d...
Bővebb információ
  • APARTMAN 2 SZEMÉLYES (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

18/10/2020 ECONOMY
Mallorca (sziget)
Debrecen
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 10:35
Wizz Air W6 7896 Wizz Air
2ó 45p 0 KG Közvetlen
Magyarorszag
13:20 Debrecen

Áttekintés

Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből
Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből