Kezdőlap
Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből

Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Olaszország Városlátogatás Debrecenből

Részletes útiterv

06/03/2020 ECONOMY
Debrecen
Milánó
Magyarorszag
Debrecen / 14:40
Wizz Air W6 7871 Wizz Air
1ó 50p SB Közvetlen
Olaszország
16:30 Malpensa
06/03/2020 09/03/2020

Milánó

A városról

Milánóba a divat, a gótika és a foci rajongóinak is el kell zarándokolniuk legalább egyszer. Nem baj, ha kényelmes vagy: Milánóban szinte minden, ami építészeti szempontból fontos, egyetlen kis területre: a dómra és a közvetlen környezetére koncentrálódik. A fehérben ragyogó milánói dóm a világ harmadik legnagyobb katolikus temploma: az építkezés ötszáz éven át tartott, és igazi különlegessége, hogy a tetejére is fel lehet menni. Komoly túrákra készülj viszont, ha a divat a szenvedélyed : a városban a világ egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a Galleria Vittorio Emanuele II mellett egy tucat bevásárlóutca és az összes valamire való márka várja, hogy otthagyd a spórolt pénzed. Milánóban tökéletes a kávé, és jó helyen jársz akkor is, ha elsősorban a gasztronómia érdekel: a híres milánói aperitivónak még Olaszországban sincs kihívója.

Bővebb információ

Best Western Hotel Blaise & Francis

74%
  • A központtól 3,7 km-re van
  • Via butti, 9, Milano 20158
The Best Western Hotel Blaise and Francis has an excellent location just 10 minutes from the Fiera Milano Exhibition Centre. We are just one and a half kilometers from Picanhas Churrascaria, two kilometers from Duomo Cathedral, Brera Gallery and La S...
Bővebb információ
  • Comfort Not Refundable DBL (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

09/03/2020 ECONOMY
Milánó
Debrecen
Olaszország
Malpensa / 22:20
Wizz Air W6 7872 Wizz Air
1ó 55p SB Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 00:15 Debrecen

Áttekintés

Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből
Milánói hosszú hétvége szállással és repülőjeggyel Debrecenből