Kezdőlap
Egy hét Szicília, Taormina szállással és repjeggyel

Egy hét Szicília, Taormina szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Olaszország Vakáció Előfoglalás

Részletes útiterv

08/08/2020ECONOMY
Budapest
Taormina, Sicily
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:55
Ryanair FR 6278 Ryanair
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Olaszország
15:05 Catania Fontanarossa
08/08/2020 15/08/2020

Taormina, Sicily

A városról

Taormina is a charming hillside town on the east coast of Sicily, Italy and is one of the island's main tourist resorts. Taormina has been a very popular tourist destination since the 19th century. It has popular beaches (accessible via an aerial tramway) on the Ionian Sea, which is remarkably warm and has a high salt content. Since the opening of the first hotel in 1874, Taormina has become one of the world top tourist destinations where visitors can experience a perfect combination of old times charming atmosphere, preservation of history and culture, an elegant and lively way of life to be enjoyed in relaxing walks through the old town pedestrian areas. The tourist has a lot to do and see: top level art performances at the Greek theatre, several painting exhibitions held in local palazzi and churches, fine elegant shopping along the famous “Corso Umberto” with its classical music coffees and pastry shops. Or visiting local art museums, taking naturalistic walks in the surrounding countryside, golfing at the nearby 18-holes green, enjoying the fantastic beaches at easy reach, where the mild Mediterranean climate allows to practice all water sports as swimming, scuba diving, sailing, windsurfing, or just sunbathing for nearly eight months a year and even more.

Bővebb információ

Hotel Sole Castello

73%
  • A központtól 0,4 km-re van
  • Via leonardo da vinci 83, Taormina 98039
Ez a helyi Hotel Sole Castello a strandtól nem messze fekszik, Taormina egy olyan pontján, ahonnan egy 3 perces autózásra esik taorminai felvonó, ill. 9 percesre Görög színház. Ez a helyi hotel kb. 0,8 km-re található Corso Umberto történelmi utca,...
Bővebb információ
  • Standard room Not Refundable (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

15/08/2020ECONOMY
Taormina, Sicily
Budapest
Olaszország
Catania Fontanarossa / 15:30
Ryanair FR 6279 Ryanair
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
17:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Szicília, Taormina szállással és repjeggyel
Egy hét Szicília, Taormina szállással és repjeggyel