Egy hét Szicília, Taormina nyaralás szállással, reggelivel és repjeggyel
akár 104.432 Ft
Taormina, Sicily, Italy

Egy hét Szicília, Taormina nyaralás szállással, reggelivel és repjeggyel

Most ajánljuk
Az ár frissítve: 2021. március 22., hétfő - Indulás: 2021. június 8., kedd
ár személyenként akár
104.432 Ft
utasonként, 0 felnőtts esetén
Foglalj utazást egyszerűen és biztonságosan a Travelo és Beontrips online utazási iroda közös oldalán

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

A városról
Taormina is a charming hillside town on the east coast of Sicily, Italy and is one of the island's main tourist resorts. Taormina has been a very popular tourist destination since the 19th century. It has popular beaches (accessible via an aerial tramway) on the Ionian Sea, which is remarkably warm and has a high salt content. Since the opening of the first hotel in 1874, Taormina has become one of the world top tourist destinations where visitors can experience a perfect combination of old times charming atmosphere, preservation of history and culture, an elegant and lively way of life to be enjoyed in relaxing walks through the old town pedestrian areas. The tourist has a lot to do and see: top level art performances at the Greek theatre, several painting exhibitions held in local palazzi and churches, fine elegant shopping along the famous “Corso Umberto” with its classical music coffees and pastry shops. Or visiting local art museums, taking naturalistic walks in the surrounding countryside, golfing at the nearby 18-holes green, enjoying the fantastic beaches at easy reach, where the mild Mediterranean climate allows to practice all water sports as swimming, scuba diving, sailing, windsurfing, or just sunbathing for nearly eight months a year and even more.
Az ár frissítve: 2021. március 22., hétfő - Indulás: 2021. június 8., kedd
Témák
Tengerpart
Olaszország
Vakáció
Szolgáltatások
08 jún.
Utazás: Budapest-Taormina, Sicily
Indulás
Ryanair Ryanair - FR6278
10:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
13:00 - Catania, Catania Fontanarossa (CTA)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR6278 Üzemeltető:: RR
Osztály: Economy
Díj neve: Value
15 jún.
Utazás: Taormina, Sicily-Budapest
Vissza
Ryanair Ryanair - FR6279
13:25 - Catania, Catania Fontanarossa (CTA)
15:25 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR6279 Üzemeltető:: RR
Osztály: Economy
Díj neve: Value
ár személyenként akár
104.432 Ft
utasonként, 0 felnőtts esetén
Utazás összegzése
0 Felnőtt
2021. 06. 08. - 2021. 06. 15.
éjszaka 7
Az útiterv tartalma
Úti cél 1
Járatok 2

Utazási ötletek

Ezeket az utazásokat ajánljuk
További utazási ötletek