Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, személyenként egy kézi és egy feladott poggyásszal és a szállást. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, beállíthatod a kívánt szobatípust és az utazók létszámát, a foglalás gombbal pedig azonnal lefoglalhatod. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk munaknapokon telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson. Utasaink részére 24 órás telefonos ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Témák: Tengerpart Egzotikus

Részletes útiterv

10/03/2020ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:10
Turkish Airlines TK 1038 Turkish Airlines
14ó 15p 1 átszállás - Istanbul Airport (4ó 05p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 14:25 Male Intl
11/03/2020 20/03/2020

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

Noomoo

80%
  • A központtól 35,9 km-re van
  • Lot 10075, nirolhu goalhi, Hulhumalé 23000
Ha ez a helyi Noomoo a szállásod Hulhumalé területén, akkor a tengerparton találod magad, egy rövid sétára olyan helyektől, mint pl. Hulhumale tengerpartja vagy egy 5 perces autóútra Full Moon strand helyszínétől. Ez a 4 csillagos hotel kb. 8,5 km-r...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS DELUXE, VÁROSRA NÉZŐ (1)

  • Csak szoba

  • 9 éjszaka

20/03/2020ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 23:35
Turkish Airlines TK 731 Turkish Airlines
12ó 50p 1 átszállás - Istanbul Airport (1ó 55p)
Magyarorszag
(+1 ) 08:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás