Kezdőlap
Róma decemberben: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára

Róma decemberben: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára

3 éjszaka Rómában, a szépség örök városában! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

04/12/2020ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
08:10 Ciampino
04/12/2020 07/12/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Ponte Bianco Hotel & Residence

68%
  • A központtól 2,8 km-re van
  • Via f. cornaro, 19, Roma 152
Ez a helyi Ponte Bianco Hotel & Residence Róma Monteverde környékén helyezkedik el, ahonnan egy 4 preces autóútra esik Bambino Gesu Kórház, ill. 6 percesre Circus Maximus helyszíne. Ez a helyi hotel kb. 4 km-re található Campo de' Fiori, ill. 4 km-r...
Bővebb információ
  • STDBO (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

07/12/2020ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 08:45
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Róma decemberben: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára
Róma decemberben: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára