Mallorca tavasszal szállással és repjeggyel Bécsből
akár 61.665 Ft
Mallorca (island), Spain

Mallorca tavasszal szállással és repjeggyel Bécsből

Repülőjegy + Hotel
Az ár frissítve: 2021. január 25., hétfő - Indulás: 2021. április 11., vasárnap
ár személyenként akár
61.665 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Foglalj utazást egyszerűen és biztonságosan a Travelo és Beontrips online utazási iroda közös oldalán

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

A városról
Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.
Az ár frissítve: 2021. január 25., hétfő - Indulás: 2021. április 11., vasárnap
Témák
Tengerpart
Szolgáltatások
11 ápr.
Utazás: Bécs-Mallorca (sziget)
Indulás
Ryanair Ryanair - FR104
10:35 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
13:00 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR104 Üzemeltető:: OE
Osztály: Economy
Díj neve: Value
11 ápr.
Szállás
4 Nights
OLA Apartments Cala d'Or
81%
A központtól 52,5 km-re van Csak szoba Carrer del Ravells, 17, 07660, Cala d'Or, Santanyí, Mallorca, Spain, Cala D'or STUDIO STANDARD : SELF CATERING
Ravells D’or is a small, welcoming complex that was fully refurbished in 2005. It consists of 52 apartments and 19 studios, all with air conditioning. The complex is located in the centre of Cala D’or, set amid lovely gardens. It has easy access to the beach, shops and other entertainments. There is a large area around the pool that is perfect for sunbathing and there are entertainments for all ages.
Bővebb információ
15 ápr.
Utazás: Mallorca (sziget)-Bécs
Vissza
Ryanair Ryanair - FR503
10:05 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
12:25 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR503 Üzemeltető:: OE
Osztály: Economy
Díj neve: Value
ár személyenként akár
61.665 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Utazás összegzése
2 felnőtt
2021. 04. 11. - 2021. 04. 15.
éjszaka 4
Az útiterv tartalma
Úti cél 1
Járatok 2
Szálláshelyek 1

Utazási ötletek

Ezeket az utazásokat ajánljuk
További utazási ötletek