Kezdőlap
Santorini utazás ősszel szállással és repjeggyel Bécsből

Santorini utazás ősszel szállással és repjeggyel Bécsből

Irány a gyönyörű Santorini: 5 nap/4 éjszaka, repjeggyel Bécsből! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Témák: Tengerpart Görögország

Részletes útiterv

13/10/2020 ECONOMY
Bécs
Santorini
Ausztria
Wien Schwechat / 12:00
LAUDAMOTION GMBH OE 570 LAUDAMOTION GMBH
2ó 15p Közvetlen
Görögország
15:15 Santorini
13/10/2020 17/10/2020

Santorini

A városról

Formed by the massive volcanic eruption which gave rise to the Atlantis legend, Santorini is the most striking island in the Aegean. The island is actually the outer rim of a sunken volcano, its entire eastern coast is a succession of small towns perched on high hills. Fira is the island’s dramatically situated capital. Perched on the cliffs, overlooking the sea, the town of Fira shares with the Parthenon the fame of the best known images of Greece. The narrow streets are filled with souvenir shops, lovely boutiques and a lot of jewellery shops. It has two beautiful churches, the Greek Orthodox and the Catholic Cathedral of St John the Baptist. It also has a small local museum. Nightlife in Fira is also quite lively with good restaurants and bars, plus a few nightclubs. The city is a spectacle in itself, with a climax at sunset. Another great place to enjoy the sunset is the town of Ia, a small village clinging to the rocky point of land at the northern tip of the island, 300m above the sea. The beaches in Santorini are much different than other beaches in Greece due to their special geographical features. Red and black volcanic pebbles lay the shores of Santorini beaches and steep cliffs provide a picturesque ambience. The most famous of Santorini beaches is the Red beach, while particularly popular are Perissa, Kamari and Perivolos. Santorini is a truly wonderful destination. The siting of some of its major towns along the clifftop rim of the caldera is one of the most spectacularly lovely sights in the world. The buildings seem to defy gravity in the way they cling to the cliffs and are stacked one on top of the other like so many sugar cubes. The sandy, multicoloured beaches are simply the icing on the cake.

Bővebb információ

Blue Island Perissa

80%
  • A központtól 7,9 km-re van
  • Perissa, Santorini 84703
Ez a helyi Blue Island Perissa a strandtól nem messze fekszik, Thira egy olyan pontján, ahonnan egy 4 perces sétára esik Perisszai tengerpart, ill. egy 4 perces autózásra Perivoloszi tengerpart. Ez a helyi strandon lévő hotel kb. 8,4 km-re található...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

17/10/2020 ECONOMY
Santorini
Bécs
Görögország
Santorini / 06:20
Aegean Airlines A3 7351 Aegean Airlines
4ó 25p 0 PC 1 átszállás - Eleftherios Venizelos Intl (1ó 20p)
Ausztria
09:45 Wien Schwechat

Áttekintés

Santorini utazás ősszel szállással és repjeggyel Bécsből
Santorini utazás ősszel szállással és repjeggyel Bécsből