Kezdőlap
Izland utazás szállással és repülőjeggyel márciusban

Izland utazás szállással és repülőjeggyel márciusban

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

23/03/2021 ECONOMY
Budapest
Reykjavík
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:15
Wizz Air W6 2427 Wizz Air
4ó 50p 0 KG Közvetlen
Izland
20:05 Keflavik International Airport
23/03/2021 27/03/2021

Reykjavík

A városról

Reykjavík egészen más, mint a többi európai főváros. Nincs történelmi óvárosa, nincsenek nagyszabású épületei, tud azonban valamit, amit a többiek nem: remek kiindulópont Izland egyedülálló és meghökkentő természeti csodáinak felfedezéséhez. Izland, Európa második legnagyobb szigete, megbízhatóan működő gejzírjeiről, hatalmas vízeséseiről, még nagyobb gleccsereiről és a légiforgalmi irányítók idegeit joggal borzoló aktív vulkánjairól híres. A legtöbb turistát a Reykjavíkhoz közel eső arany körút nevezetességei szippantják be: a világ legrégibb parlamentje, a Thingvellir, a Gullfoss vízesés tomboló zuhataga vagy az akár 40 méterre is fellövellő Stokkur gejzír. Aki pedig ezeken is túlmerészkedik az nagyon könnyen a Gyűrűk ura helyszínein találja magát. A sziget nagy részét beborító láva – sok helyen vastag mohatakaróba burkolózva – elképesztő formagazdagságot öltve szilárdult meg. Ha a gyakran előforduló ködben hirtelen szembetaláljuk magunkat egy ilyen „lénnyel”, nem csodálkozunk már azon sem, hogy a helyiek mindmáig hisznek az elfekben, a skandináv mitológia rejtett lényeiben. A sziget geotermikus energiájának egyaránt örülhet az, aki kézhez veszi a fűtésszámlát, aki a zord időjárás dacára friss paradicsomot szüretel az üvegházában, vagy aki a meleg vízű folyók és tavak mellett túrázva, lazításképpen megmártózna. Aki luxus körülmények között strandolna egy lávamező közepén, Izland legszebb fürdőjében, a világhírű Kék Lagúnában ejtőzhet egy nagyot, az állandó 37-39 fokos termálvízben. Akinek pedig marad egy kis ideje magára Reykjavíkra is, meglepődve tapasztalhatja, hogy bár a város kicsi, és a nagyvilágtól elszigeteltnek tűnik, kulturális és művészeti élete a legnagyobbakkal is felveszi a versenyt, 2016. óta például már punk múzeuma is van.

Bővebb információ

Hotel Fron

81%
  • A központtól 1,4 km-re van
  • Laugavegur 22a, Reikiavik 101
Ez a helyi Hotel Fron Reykjavík Belváros környékén helyezkedik el, egy rövid sétára Laugavegur, ill. 10 percre Reykjaviki városháza helyszíneitől. Ez a helyi hotel kb. 1 km-re található Reykjaviki kikötő, ill. 0,5 km-re Hallgrimskyrka (Hallgrim-temp...
Bővebb információ
  • Twin/Double room Breakfast (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

27/03/2021 ECONOMY
Reykjavík
Budapest
Izland
Keflavik International Airport / 20:45
Wizz Air W6 2428 Wizz Air
5ó 25p 0 KG Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 03:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Izland utazás szállással és repülőjeggyel márciusban
Izland utazás szállással és repülőjeggyel márciusban