4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda tavasszal

4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda tavasszal

Ugorj le tavasszal a tengerhez! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.


Témák: Tengerpart Legkedvezőbb

Részletes útiterv

17/03/2020ECONOMY
Budapest
Páfosz
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:15
Ryanair FR 3330 Ryanair
2ó 50p Közvetlen
Ciprus
20:05 Pafos Intl
17/03/2020 21/03/2020

Páfosz

A városról

A napfényes Ciprus délnyugati partvidékén fekvő Páfosz (Paphos) remek mediterrán üdülőhely, ahol a strandolás szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik városnézést és történelmi emlékhelyeket is szeretnek beiktatni nyaraláskor. A mintegy 3000 éves múltra visszatekintő város, amely 2017-ben Európa kulturális fővárosa is volt, igazi turistaközpont parti sétánnyal, tavernákkal, bárokkal. A környéken találod Ciprus egyik legjobb strandját, a tökéletesen kiépített, hatszáz méter hosszan elnyúló, fehér homokos és fehér mészkő sziklákkal körülvett, sekély vizű Korall-öblöt (Coral Bay), amely gyerekekkel is ideális helyszín. Páfosz városa egyedülálló régészeti látnivalóiról híres. Archeológiai parkja az UNESCO világörökség része: akár egész napos program is lehet bebarangolni az itt található görög színházat, a bizánci templom maradványait, a királysírokat, végignézni a római villák romjainak gyönyörű mozaikpadlóit.

Bővebb információ

St. Nicolas Elegant Residence

60%
  • A központtól 3,1 km-re van
  • Pindou roadchlorakas, Paphos 8220
Ez a helyi St. Nicolas Elegant Residence egy golfpálya mellett fekszik, Paphos egy olyan pontján, ahonnan egy kb. 15 perces autózásra esik pl. Királyok sírhelyei vagy Paphos kikötője. Ez a helyi golfozási lehetőséget biztosító aparthotel kb. 9,1 km-...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ Inland View (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

21/03/2020ECONOMY
Páfosz
Budapest
Ciprus
Pafos Intl / 18:20
Ryanair FR 3331 Ryanair
2ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
20:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda tavasszal
4 éj Ciprus, Páfosz: repülőjegy és szálloda tavasszal