Kezdőlap
Egy hét Marokkó, Agadir: utazás repülővel és 4 csillagos  szállás reggelivel

Egy hét Marokkó, Agadir: utazás repülővel és 4 csillagos szállás reggelivel

Egy hét kikapcsolódás az Atlanti-óceán partján! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Témák: Tengerpart

Részletes útiterv

17/03/2019 ECONOMY
Budapest
Agadir
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:05
Wizz Air W6 2439 Wizz Air
5ó 45p 0 PC Közvetlen
Marokkó
18:50 Inezgane
17/03/2019 24/03/2019

Agadir

A városról

A marokkói Miaminak is nevezett, modern Agadir igazi családi úti cél. Látogatói leginkább az Agadir-öböl 10 kilométer hosszan elnyúló, széles, finom homokos és sekély vizű tengerpartja miatt érkeznek: a lassan mélyülő víz kisgyerekekkel is kiváló választás. Ha pihenésre vágysz, jó pár napot eltölthetsz úgy, hogy ki sem mozdulsz az üdülőövezetből, vagyis a strand és a szállodasor között ingázol, amelyeket elegáns sétány választ el egymástól. Ha elunod a strandolást, elkirándulhatsz Agadir 16. századi erődjébe (kasbah), megnézheted a város nagymecsetét és bazárját, vagy választhatsz a turistákra szabott széles programkínálatból, például teve- vagy quad túrát, esetleg tengeri horgászkirándulást. Ha a legendás Marrakeshez, Fezhez vagy Mekneshez viszonyítod, Agadir modern – a nagy 1960-as földrengés miatt szinte teljesen újjáépített – városa nem a legizgalmasabb pontja az országnak, de itt is el lehet kezdeni az ismerkedést a sokoldalú marokkói konyhával, a színpompás fűszerekkel, nem utolsó sorban pedig Agadir környéke a világ legértékesebb olaja, az argánolaj termelésének központja.

Bővebb információ

Oasis

70%
  • A központtól 2,3 km-re van
  • Rue granada, Agadir 80000
Ez az elragadó szálloda itt található: Agadir. A vendégek mindössze 21. 5 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az alábbi szálláshelyen összesen 154 hálószoba áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Oasis. Továbbá a helyszínen internetkapcsolat...
Bővebb információ
  • DOUBLE STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

24/03/2019 ECONOMY
Agadir
Budapest
Marokkó
Inezgane / 19:30
Wizz Air W6 2440 Wizz Air
3ó 25p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Marokkó, Agadir: utazás repülővel és 4 csillagos szállás reggelivel
Egy hét Marokkó, Agadir: utazás repülővel és 4 csillagos  szállás reggelivel