Tokió utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Tokió utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel

Egy hét Japánban, Tokióban. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 4 csillagos szállodában, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás Egzotikus

Részletes útiterv

16/03/2020ECONOMY
Budapest
Tokió
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:20
Air China CA 722 Air China
15ó 40p 1 átszállás - Capital Intl (3ó 10p)
Japán
(+1 ) 20:00 Narita Intl
17/03/2020 23/03/2020

Tokió

A városról

Tokyo is the capital of Japan and one of the largest urban area in the world. Tokyo is the financial center of Japan and a blend of high-technology and tradition. Tokyo is huge and a well-organized modern city. The city landscape of Tokyo consists of temples and shrines, quiet nature reserves, historical buildings, futuristic architecture and neon lights. The core of the city includes Chiyoda and Chuo. This area features the impressive Imperial Palace, the national government buildings, the famous shopping area of Ginza, Tsukiji fish market, Akihabara electronics market and the historic Tokyo Station. The quiet neighborhood of Asakusa has some must-see attractions such as the Sensoji Temple, the Nakamise-dōri shopping arcade, and the Golden Poo. Nearby is the Ueno area, including the Ameyoko market. A perfect spot to shop for traditional gifts and see a great Buddhist temple. Another major attraction of the city is the Meiji Shrine, located in Shibuya. Tokyo is a unique city that has something for everyone, busy shopping areas, famous nightlife, historical sights, quiet parks, and amazing scenery.

Bővebb információ

Hokke Inn Nihonbashi

80%
  • A központtól 2,5 km-re van
  • 4-6 nihonbashi, koami-cho, chou-ku, tokyo,, Tokyo 1030016
Ez az elragadó szálloda itt található: Tokyo City. A létesítmény 91 kényelmes lakótéri egységgel rendelkezik. Az ezen a szálláshelyen megszálló vendégek egyikét sem fogja zavarni semmi sem az itt tartózkodás során, hiszen az épület állatbarát.
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS MÁSFELES (1)

  • szoba reggeli

  • 6 éjszaka

23/03/2020ECONOMY
Tokió
Budapest
Japán
Tokyo Intl / 08:30
Air China CA 184 Air China
18ó 20p 1 átszállás - Capital Intl (1ó 35p)
Magyarorszag
18:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Tokió utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel
Tokió utazás repülőjeggyel, 4 csillagos hotellel