Nápoly-Róma körutazás
akár 107.755 Ft

Nápoly-Róma körutazás

Többrendeltetésű
Az ár frissítve: 2020. február 24., hétfő - Indulás: 2020. március 24., kedd
ár személyenként akár
107.755 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Foglalj utazást egyszerűen és biztonságosan a Travelo és Beontrips online utazási iroda közös oldalán

Az ár tartalmazza a repülőjegyet illetékkel, kis kézipoggyásszal, a Nápoly-Róma buszjegyet és a szállásokat; nem tartalmazza a feladott poggyászt és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adót, melyet előre nem kérhetünk be. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Az ár frissítve: 2020. február 24., hétfő - Indulás: 2020. március 24., kedd
Úti célok: Nápoly, Róma
Témák
Olaszország
Városlátogatás
Részletes útiterv
24 márc.
Utazás: Budapest-Nápoly
Indulás
Ryanair Ryanair - FR4090
06:30 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
08:10 - Napoli, Capodichino (NAP)
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR4090 Üzemeltető:: FR
Járat típusa: FR4090
Osztály: Economy
Díj neve: Value
24 márc.
1. Nápoly
Maradjon innen:
A városról: Nápoly Campania regionális fővárosa, és Róma és Milánó után Olaszország harmadik legnagyobb városa, 967 069 lakosa van a város közigazgatási határain belül 2017-től. Tartományi szintű önkormányzata Olaszország harmadik legnépesebb nagyvárosa 3 115 320 lakosú, fővárosi területe (amely Nápoly fővárosának határain túlnyúlik) Olaszország második legnépesebb nagyvárosi területe és az Európai Unió 7. legnépesebb városi területe. Először a görögök az ie. Évezredben telepedtek le, Nápoly a világ egyik legrégebbi folyamatosan lakott városi területe. Kr. E. IX. Században a Megaride-szigeten Parthenope vagy Παρθενόπη néven ismert telepet hoztak létre. A Kr. E. 6. században Neápolis néven alapították. A város a Magna Graecia fontos része volt, fontos szerepet játszott a görög és a római társadalom egyesülésében, és jelentős kulturális központ volt a rómaiak alatt. A Nápolyi Hercegség (661–1139), majd a Nápolyi Királyság (1282–1816), végül a két Szicília fővárosaként szolgált, egészen Olaszország 1861-es egyesüléséig. Barokk, a művész Caravaggio 17. századi pályafutásával és az általa inspirált művészeti forradalommal kezdve. A szegénység és a lehetőségek hiánya miatt az olaszok hullámai kivándoroltak Nápolyból a 19. század végén és a 20. század elején, a legtöbbjük az Egyesült Államokba került, ahol ipari városokban telepedtek le. 1925 és 1936 között Nápolyot Benito Mussolini kormánya kibővítette és korszerűsítette. A második világháború későbbi éveiben súlyos károkat szenvedett a szövetségesek bombázása miatt, amikor behatoltak a félszigetre. A város kiterjedt rekonstrukciós munkákat kapott 1945 után. A 20. század vége óta Nápoly jelentős gazdasági növekedést mutat, amihez hozzájárult a Centro Direzionale üzleti negyed és egy fejlett közlekedési hálózat kiépítése, amely magában foglalja az Alta Velocità gyorsvasúti összeköttetést Rómával és Salernóval, valamint a kibővített metróhálózatot. Nápoly Milánó és Róma után Olaszország harmadik legnagyobb városi gazdasága. A nápolyi kikötő az egyik legfontosabb Európában. A kereskedelmi tevékenység mellett itt található a Nápolyi Szövetséges Közös Hadparancsnokság, a NATO testülete, amely Észak-Afrikát, a Száhel-övezetet és a Közel-Keletet felügyeli. Nápoly történelmi városközpontja a legnagyobb Európában, és az UNESCO világörökség része. Kulturális és történelmileg jelentős helyszínek széles skálája található a közelben, beleértve a Caserta palotát, valamint a római Pompeii és Herculaneum romokat. Nápoly olyan természeti szépségeiről is ismert, mint Posillipo, Flegraean Fields, Nisida és Vesuvius. A nápolyi konyha kiemelkedik a városból származó pizzával, valamint számos más helyi étellel. Nápoly éttermei minden olasz város Michelin Guide-ján szerezték a legtöbb csillagot. A legismertebb nápolyi sportcsapat a Serie A SSC Napoli klubja, kétszeres olasz bajnok, aki a város délnyugati részén, a Fuorigrotta negyedben, a San Paolo Stadionban focizik.
24 márc.
Szállás
3 Nights
Hotel Suite Esedra
64%
A központtól 0,4 km-re van
szoba reggeli KÉTÁGYAS ECONOMY
Ha biztosan Nápoly egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Hotel Suite Esedra tökéletes lesz számodra, mivel egy 3 perces sétára esik Spaccanapoli vagy 10 percesre Nápolyi II. Frigyes Eg...
27 márc.
Utazás: Nápoly-Róma
Alitalia Alitalia - AZ1268
06:35 - Napoli, Capodichino (NAP)
07:25 - Roma, Fiumicino (FCO)
50p 0 PC Közvetlen
Repülőjárat: AZ1268 Üzemeltető:: AZ
Járat típusa: 320
Osztály: Economy
27 márc.
2. Róma
Maradjon innen:
A városról: A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.
27 márc.
Szállás
3 Nights
Hotel Regent
75%
A központtól 3,5 km-re van
szoba reggeli KÉTÁGYAS STANDARD
Ez a helyi Hotel Regent Róma Quartiere III Pinciano környékén helyezkedik el, ahonnan egy kb. 5 perces autóútra esik Villa Borghese vagy Pincio. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 2,5 km-re található B...
30 márc.
Utazás: Róma-Budapest
Vissza
Ryanair Ryanair - FR6516
07:45 - Roma, Ciampino (CIA)
09:25 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR6516 Üzemeltető:: FR
Járat típusa: FR6516
Osztály: Economy
Díj neve: Value
ár személyenként akár
107.755 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Utazás összegzése
2 felnőtt
2020. 03. 24. - 2020. 03. 30.
éjszaka 6
Az útiterv tartalma
Úti cél 2
Járatok 3
Szálláshelyek 2

Utazási ötletek

Ezeket az utazásokat ajánljuk
További utazási ötletek