Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy

Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy

Bergen, ahol néhány nap alatt megismerhered Norvégia legjavát. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

07/04/2020ECONOMY
Budapest
Bergen
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
KLM Royal Dutch Airlines KL 1972 KLM Royal Dutch Airlines
6ó 50p 1 átszállás - Schiphol (3ó 05p)
Norvégia
13:25 Flesland
07/04/2020 10/04/2020

Bergen

A városról

A Norvégia nyugati partján fekvő, lélegzetelállító fjordok közé ékelt, dimbes-dombos Bergen az ország második legnagyobb városa; színpompás faházaival, kanyargós, macskaköves utcácskáival mégis inkább kisvárosiasnak tűnik. A 19. században Bergen volt a legnagyobb fából épült város Európában, és ezt az arcát mindmáig szépen őrzi legfelkapottabb negyede, a régi rakpart, azaz a Bryggen, amely ma a világörökség része. Bryggenen túl is nagy az élet. Indulj el a színes házakkal szegélyezett utcácskákon, és bolyongj a dombok között, utazz a város kompjaival, vagy próbáld ki a híres Fløibanen siklót, amelynek felső állomásáról lélegzetelállító panoráma nyílik az egész városra és a környező fjordokra, és emellett remek kirándulóhely is. Mindenképpen szánj egy-két napot túrázásra: fjordok, vízesések és égbe szökő sziklák között vezet a Norvégia dióhéjban (Norway in a nutshell) nevű híres útvonal, amely Bergenből indulva mutatja meg neked Norvégia legjavát.

Bővebb információ

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

80%
  • A központtól 1,0 km-re van
  • Dreggsallmenningen 1, Bergen 5003
With a stay at Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, you'll be centrally located in Bergen, a 3-minute drive from Bryggen and 10 minutes from Hurtigruten Terminal. This 4-star hotel is 0.1 mi (0.1 km) from Bryggens Museum and 0.1 mi (0.1 km) from St Mar...
Bővebb információ
  • Room GUEST ROOM (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

10/04/2020ECONOMY
Bergen
Budapest
Norvégia
Flesland / 17:40
KLM Royal Dutch Airlines KL 1190 KLM Royal Dutch Airlines
22ó 40p 1 átszállás - Schiphol (19ó 00p)
Magyarorszag
(+1 ) 16:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy
Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy