Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy

Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy

Bergen, ahol néhány nap alatt megismerhered Norvégia legjavát. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Városlátogatás

Részletes útiterv

11/10/2019ECONOMY
Budapest
Bergen
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 06:00
Lufthansa LH 1683 Lufthansa
7ó 45p 2 Átszállás - Franz Josef Strauss München (1ó 40p), Gardermoen (1ó 50p)
Norvégia
13:45 Flesland
11/10/2019 14/10/2019

Bergen

A városról

A Norvégia nyugati partján fekvő, lélegzetelállító fjordok közé ékelt, dimbes-dombos Bergen az ország második legnagyobb városa; színpompás faházaival, kanyargós, macskaköves utcácskáival mégis inkább kisvárosiasnak tűnik. A 19. században Bergen volt a legnagyobb fából épült város Európában, és ezt az arcát mindmáig szépen őrzi legfelkapottabb negyede, a régi rakpart, azaz a Bryggen, amely ma a világörökség része. Bryggenen túl is nagy az élet. Indulj el a színes házakkal szegélyezett utcácskákon, és bolyongj a dombok között, utazz a város kompjaival, vagy próbáld ki a híres Fløibanen siklót, amelynek felső állomásáról lélegzetelállító panoráma nyílik az egész városra és a környező fjordokra, és emellett remek kirándulóhely is. Mindenképpen szánj egy-két napot túrázásra: fjordok, vízesések és égbe szökő sziklák között vezet a Norvégia dióhéjban (Norway in a nutshell) nevű híres útvonal, amely Bergenből indulva mutatja meg neked Norvégia legjavát.

Bővebb információ

Scandic Neptun

70%
  • A központtól 0,8 km-re van
  • Valkendorfsgate, 8, Bergen 5012
Ez az elragadó szálloda alább található: Bergen. Az ügyfelek mindössze 12. 8 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. Az épületben összesen 109 vendégszoba közül lehet választani. A(z) 2001. évben a szálláshelyet teljesen átalakították. A hotel egész...
Bővebb információ
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

14/10/2019ECONOMY
Bergen
Budapest
Norvégia
Flesland / 16:45
Lufthansa LH 6139 Lufthansa
6ó 45p 2 Átszállás - Gardermoen (1ó 25p), Franz Josef Strauss München (1ó 05p)
Magyarorszag
23:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy
Norvégia, Bergen: hotel reggelivel és repjegy