Kezdőlap
Bled, Szlovénia: hotel reggelivel, egyéni utazással

Bled, Szlovénia: hotel reggelivel, egyéni utazással

Kapcsolódj ki a Bledi-tónál! Az ár tartalmazza a szállást egyéni utazással. A beontrips.com oldalon a világ bármely tájára egyszerűen, gyorsan és biztonságosan foglalhatsz utazást. Javaslunk neked egy hotelt, de a következő lépésekben megváltoztathatod a szállást, dátumokat, a vendégek számát, és az ellátást is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Témák: Csak szállás

Részletes útiterv

23/10/2020 26/10/2020

Bled

A városról

The most recognizable symbol of the lake is the Church of the Assumption with its long and diverse history, however the lush greenery also hides other interesting island buildings, like the bell-tower, church, chaplain's house, provost's house, small hermitage and some mysterious legends. The most renowned symbol of the island is the Church of the Assumption which demands a climb up the 99 stone-step staircase. In case you visit the island in just the right time, make time to witness a wedding in the romantic environment. As far as the wishing bell is concerned. Don't just watch it. Ring it.

Bővebb információ

Hotel Krim

67%
  • A központtól 0,5 km-re van
  • Ljubljanska 7, Bled 4260
A Hotel Krim szállása Bled központjában, a sportkomplexum közelében található, 100 méterre a tótól. A szobák erkéllyel, fürdőszobával, telefonnal, műholdas TV-vel és internethasználati lehetőséggel várják a vendégeket. A kellemes időtöltést 2 étterem...
Bővebb információ
  • Room WITH DOUBLE BED (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

Áttekintés

Bled, Szlovénia: hotel reggelivel, egyéni utazással
Bled, Szlovénia: hotel reggelivel, egyéni utazással