Kezdőlap
Egy hét nyaralás Máltán: hotel reggelivel és repülőjegy

Egy hét nyaralás Máltán: hotel reggelivel és repülőjegy

Nyaralj a napfényes Máltán! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Témák: Tengerpart

Részletes útiterv

28/08/2020 ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:00
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Málta
21:15 Luqa
28/08/2020 04/09/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Cerviola Hotel

80%
  • A központtól 10,8 km-re van
  • Triq il qaliet, Marsaskala ZBR10
Ez a helyi Cerviola Hotel Marsaskala egyik olyan pontján található a strandtól nem messze, ahonnan egy 6 perces autózásra esik Malta at War háborús múzeum. Ez a helyi hotel kb. 15,1 km-re található St George's tengerpart, ill. 8 km-re Grand Harbour...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

04/09/2020 ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 15:25
Wizz Air W6 2496 Wizz Air
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
17:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét nyaralás Máltán: hotel reggelivel és repülőjegy
Egy hét nyaralás Máltán: hotel reggelivel és repülőjegy