Home
Egy hét nyaralás Kefalonián augusztusban, szállással és repülőjeggyel

Egy hét nyaralás Kefalonián augusztusban, szállással és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Greece Summer Vacation

Your day to day

22/08/2020 ECONOMY
Budapest
Kefalonia
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 10:50
Aegean Airlines A3 877 Aegean Airlines
10h 10m 0 PC 1 Stop - Eleftherios Venizelos Intl (7h 20m)
Greece
22:00 Kefallinia
22/08/2020 29/08/2020

Kefalonia

About the city

Kefalonia towns are clean, friendly and small enough to get around with no hassle. It's the breathtaking natural scenery you visit this gorgeous island for, and visitors will not be disappointed. Lush forests, breathtaking mountains, and dizzyingly high cliffs dropping down to glittering azure seas are what Kefalonia is all about. The magnificent sights, amazing beaches, rich cultural heritage, great monuments, mountains, castles, remote monasteries and cheerful, hospitable people are the treasures making Kefalonia one of the most attractive destinations. It is the biggest island of the Ionian Sea, at the outlet of Patraikos Bay, between Zante and Lefkada . It stretches over an area of 904 km2 with a coastline length of 250 km.  The island has a splendid natural beauty and a diversified geological structure with innumerable small bays and rich vegetation; the mountain Aenos (National Park since 1962 supporting rich flora and fauna) looks impressive from far away.

More info

Hotel Madisson Studios

81%
  • At 7.7 km from the center
  • Vlachata, Lourdas 11528
In Madisson Studios, the owners, have created a friendly and familial environment combine with all those comforts that will make your vacations unique and unforgetable. A reception (operating 7am-11pm) a bar and a parking are its main facilities..The...
More info
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • SELF CATERING

  • 7 Accommodation nights

29/08/2020 ECONOMY
Kefalonia
Budapest
Greece
Kefallinia / 22:35
Aegean Airlines A3 7297 Aegean Airlines
11h 35m 0 PC 1 Stop - Eleftherios Venizelos Intl (8h 45m)
Hungary
(+1 ) 09:10 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét nyaralás Kefalonián augusztusban, szállással és repülőjeggyel
Egy hét nyaralás Kefalonián augusztusban, szállással és repülőjeggyel