Home
Isztambul utazás: hotel és repülőjegy

Isztambul utazás: hotel és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 3 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, és a kézipoggyászt. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik. Máshová vágysz? Nézd meg többi ötletünket, vagy foglalj szinte korlátlan lehetőségekkel több száz légitársaság és több mint 100 000 hotel ajánlatából válogatva.

Themes: City Break

Your day to day

22/10/2020 ECONOMY
Budapest
Istanbul
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 13:20
Pegasus Airlines PC 332 Pegasus Airlines
2h 5m 20 KG Nonstop
Turkey
16:25 Sabiha Gokcen
22/10/2020 26/10/2020

Istanbul

About the city

Istanbul owes its historic importance and its amazing cultural and architectural heritage to its perfect strategic location, straddling the Bosphorus straits which separate Europe and Asia Minor. Through most of its 2,500-year-long history, the city (first known as Byzantium, then as Constantinople and since 1930 as Istanbul) was a cultural melting pot. Today, its population of more than 13 million is almost exclusively Turkish, and many of its people are recent migrants from provincial Turkey, lured by the promise of jobs and careers in this vibrant, fast-growing city. Istanbul is no longer the nation's capital, but is Turkey's economic and cultural powerhouse - a status underlined by its role as a European City of Culture in 2010 and the award of UNESCO World Heritage listing to many of its most important landmarks, which range from stunning Ottoman mosques and Byzantine churches and catacombs to the columns of Hellenistic temples and the remains of massive medieval city walls. But there's more to Istanbul than Byzantine and Ottoman heritage. A fast-growing economy contributed to a flourishing arts and music scene, with a plethora of new bars, clubs, private art galleries, restaurants and designer fashion outlets.

More info

The Trip Hotel Old City

70%
  • At 1.4 km from the center
  • Sehsuvar bey mahallesi, sehsuvar bey mah. duzgun, 15, Istanbul 34130
Welcome to our Hotel in Istanbul, a charming modern Hotel recently renovated in 2018 and designed for our guests with modern facilities, nestled in the heart of the old city, Sultanahmet. This stylishly decorated luxury hotel located on the second f...
More info
  • KÉTÁGYAS DELUXE (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

26/10/2020 ECONOMY
Istanbul
Budapest
Turkey
Sabiha Gokcen / 13:30
Pegasus Airlines PC 331 Pegasus Airlines
2h 5m 20 KG Nonstop
Hungary
13:35 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Isztambul utazás: hotel és repülőjegy
Isztambul utazás: hotel és repülőjegy