Home
Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással

Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással

Nyaralás Ciprus egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Páfoszon. Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 7 éjszakára, két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Javaslunk neked egy hotelt és az utazás időpontját, de a következő lépésekben megváltoztathatod a dátumokat, az utasok számát, a repülőjáratokat, a szállodát is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Ciprusra korlátozás nélkül nélkül utazhatunk, mindössze egy Cyprus Flight Pass nevű online nyomtatványt kell kitöltenünk. A hazai hatóságok is a biztonságos, zöld besorolást adták az országnak, vagyis a hazatéréskor sem kell nehézségekre számítani.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.Themes: Beach Summer Vacation Cyprus

Your day to day

25/08/2020 ECONOMY
Budapest
Paphos
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 3330 Ryanair
2h 45m 0 PC Nonstop
Cyprus
10:05 Pafos Intl
25/08/2020 01/09/2020

Paphos

About the city

Situated on the south west coast of Cyprus, Paphos holds great appeal to visitors of all ages. Steeped in history, with a wealth of ancient sites, some dating back to the 4th century BC, Paphos is listed as UNESCO World Heritage Site. Paphos is renowned as the birthplace of Greek goddess Aphrodite. Modern-day Paphos is divided into two parts, the upper area, known as Ktima, being the commercial centre and the old centre of Paphos, which lies inland on a high rocky edge and overlooking the second part. The second part is known as Kato Paphos containing the main archaeological points of interest, like medieval baths, catacombs and a simple fishermen’s church, as well as the Paphos Archaeological Site, which houses a number of attractions, including the House of Dionysos and the House of Theseus, both ruins of large Roman villas famous for their mosaics. The surrounding area is countryside, rich in vegetation with banana plantations, citrus groves and vineyards which lead on inland to the gentle foothills of the Western Troodos Mountains. Paphos is a fascinating city with all sorts of ancient ruins and areas of exquisite natural beauty. It is also a fantastic holiday resort where to enjoy beautiful beaches and lovely taverns offering delicious food.

More info

Crystallo Hotel Apts

80%
  • At 0.6 km from the center
  • Ikarou street, 2, Paphos 8041
Situated right in the heart of the touristic area of Kato Pafos in a very quiet area, Crystallo Apts is only 400 metres away from the sea and right next to all the amenities including restaurants, bars, supermarkets, banks as well as historical sites...
More info
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • SELF CATERING

  • 7 Accommodation nights

01/09/2020 ECONOMY
Paphos
Budapest
Cyprus
Pafos Intl / 10:30
Ryanair FR 3331 Ryanair
2h 55m 0 PC Nonstop
Hungary
12:25 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással
Egy hét Ciprus, Páfosz főszezonban repülőjeggyel, szállással