Home
Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással

Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Greece Summer Vacation

Your day to day

25/08/2020ECONOMY
Vienna
Kefalonia
Austria
Wien Schwechat / 17:55
LAUDAMOTION GMBH OE 226 LAUDAMOTION GMBH
2h 10m Nonstop
Greece
21:05 Kefallinia
25/08/2020 01/09/2020

Kefalonia

About the city

Kefalonia towns are clean, friendly and small enough to get around with no hassle. It's the breathtaking natural scenery you visit this gorgeous island for, and visitors will not be disappointed. Lush forests, breathtaking mountains, and dizzyingly high cliffs dropping down to glittering azure seas are what Kefalonia is all about. The magnificent sights, amazing beaches, rich cultural heritage, great monuments, mountains, castles, remote monasteries and cheerful, hospitable people are the treasures making Kefalonia one of the most attractive destinations. It is the biggest island of the Ionian Sea, at the outlet of Patraikos Bay, between Zante and Lefkada . It stretches over an area of 904 km2 with a coastline length of 250 km.  The island has a splendid natural beauty and a diversified geological structure with innumerable small bays and rich vegetation; the mountain Aenos (National Park since 1962 supporting rich flora and fauna) looks impressive from far away.

More info

Lygies Studios

82%
  • At 5.9 km from the center
  • Mousata,, Leivathos 28100
Lygies Studios are located in Trapezaki area, only 4 km from the famous Trapezaki beach, surrounded by beautiful scenery, this unique complex is equally popular with couples and families. These charming well-maintained, family run studios are set am...
More info
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • SELF CATERING

  • 7 Accommodation nights

01/09/2020ECONOMY
Kefalonia
Vienna
Greece
Kefallinia / 21:30
LAUDAMOTION GMBH OE 227 LAUDAMOTION GMBH
2h 15m Nonstop
Austria
22:45 Wien Schwechat

Summary

Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással
Kefalonia nyaralás augusztusban, bécsi indulással