Home
Marokkó, Agadir 4 csillagos szállással, bécsi indulással

Marokkó, Agadir 4 csillagos szállással, bécsi indulással

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és kézipoggyásszal. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach

Your day to day

17/03/2020 ECONOMY
Vienna
Agadir
Austria
Wien Schwechat / 13:25
LAUDAMOTION GMBH OE 130 LAUDAMOTION GMBH
4h 30m Nonstop
Morocco
17:55 Inezgane
17/03/2020 24/03/2020

Agadir

About the city

Just 3 hours away from the capitals of Europe, lies a paradise of fine golden sands and blissful sunshine for more than 300 days a year, an endless beach stretches along the ocean shoreline. … The Miami of Morocco offers endless mid- to high-class accommodations and a plethora of outdoor activities, you can come and enjoy days of golfing, sailing, tennis playing, horseback riding, surfing; including windsurfing and kite surfing. Agadir also abounds with international dining venues. All you need for a great seaside holidays.

More info

Omega Hotel Agadir

69%
  • At 1.3 km from the center
  • G11 lot founty, Agadir 80000
With a stay at Omega Hotel Agadir in Agadir (Agadir Bay), you'll be a 1-minute drive from Agadir Beach and 7 minutes from Royal Palace. This hotel is 2.3 mi (3.7 km) from Souk El Had and 2.7 mi (4.4 km) from Agadir Marina. Relax on the private beach...
More info
  • Twin/Double room (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

24/03/2020 ECONOMY
Agadir
Vienna
Morocco
Inezgane / 18:25
LAUDAMOTION GMBH OE 131 LAUDAMOTION GMBH
3h 15m SB Nonstop
Austria
22:40 Wien Schwechat

Summary

Marokkó, Agadir 4 csillagos szállással, bécsi indulással
Marokkó, Agadir 4 csillagos szállással, bécsi indulással