Home
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó hotelt választottunk, de a következő lépésekben választhatsz olcsóbb vagy drágább szállást is. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: City Break Spain

Your day to day

19/11/2020 ECONOMY
Budapest
Barcelona
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 20:00
Ryanair FR 8393 Ryanair
2h 35m 0 PC Nonstop
Spain
22:35 Barcelona El Prat
19/11/2020 22/11/2020

Barcelona

About the city

Barcelona is a city on the coast of northeastern Spain. It is the capital and largest city of the autonomous community of Catalonia, as well as the second most populous municipality of Spain. With a population of 1.6 million within city limits,[7] its urban area extends to numerous neighbouring municipalities within the Province of Barcelona and is home to around 4.8 million people, making it the fifth most populous urban area in the European Union after Paris, the Ruhr area, Madrid, and Milan. It is one of the largest metropolises on the Mediterranean Sea, located on the coast between the mouths of the rivers Llobregat and Besòs, and bounded to the west by the Serra de Collserola mountain range, the tallest peak of which is 512 metres (1,680 feet) high.

More info

The Conica Bed and Breakfast Deluxe

93%
  • At 1.8 km from the center
  • Còrsega 271, 08008 barcelona, spain, Barcelona
Languages spoken: English, Catalan, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian & SpanishInternet access: Free Wi-Fi in all rooms! & Wi-Fi in public areasThings to do, ways to relax: Garden, Ticket services & ToursDining, drinking...
More info
  • Economy Double Room - Non-refundable - Breakfast included in the price (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 3 Accommodation nights

22/11/2020 ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spain
Barcelona El Prat / 16:55
Ryanair FR 8394 Ryanair
2h 40m 0 PC Nonstop
Hungary
19:35 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel