Home
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó hotelt választottunk, de a következő lépésekben választhatsz olcsóbb vagy drágább szállást is. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: City Break Spain

Your day to day

19/11/2020 ECONOMY
Budapest
Barcelona
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 20:00
Ryanair FR 8393 Ryanair
2h 35m 0 PC Nonstop
Spain
22:35 Barcelona El Prat
19/11/2020 22/11/2020

Barcelona

About the city

La Vanguardia is the name of one of the city’s newspaper, and the vanguard is exactly where Barcelonans are used to finding themselves, for they are residents of Spain’s most progressive city. Beautiful, sprawling Barcelona, filling a great basin ringed with hills on the western end of the Mediterranean, is the embodiment of Catalonia’s artistic genius and commercial inventiveness. Divided into 10 districts each with its own character, the Gothic Quarter is a splendid medieval quarter and the old part of town, which stretches from the seafront to La Rambla. It is here that you’ll find the city’s oldest buildings, narrow streets, churches and the cathedral, La Seu. It also has a good selection of bars, cafes and some quirky independent stores. La Rambla, the most famous street in the city, runs through the heart of the city and provides outdoor theatre on a grand scale. The famous Eixample holds many of Antoni Gaudi’s famous modernist buildings. By far the most famous and extravagant site in Barcelona is the Sagrada Familia. If he building is ever completed, it will lokk like a model in the crypt, in the meantime, don’t pass up the opportunity to climb or be lifted to the towers, and wander amid the bridges, steps and crannies of the façade. Barcelona is a great city for arts from opera to architecture, and the meeting point between Spain and the rest of Europe.

More info

Sansi Diputacio

65%
  • At 0.8 km from the center
  • Carrer de la diputacio, 234-236, Barcelona 08007
Situated in a central and elegant location in the city center, in the so-called Golden Square of Barcelona, that allows our customers to enjoy the leisure-gastronomic offer in the locality. It is 3 minutes walk from Paseo de Gracia where are located...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

22/11/2020 ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spain
Barcelona El Prat / 16:55
Ryanair FR 8394 Ryanair
2h 40m 0 PC Nonstop
Hungary
19:35 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel
Barcelona utazás hotellel és repülőjeggyel