Home
Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből

Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR/fő/éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Az általad befizetett teljes összeget az Aegon biztosító társaság biztosítja, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazásod alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz bennünket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Spain From Debrecen

Your day to day

11/10/2020ECONOMY
Debrecen
Mallorca (island)
Hungary
Debrecen / 07:05
Wizz Air W6 7895 Wizz Air
2h 55m 0 KG Nonstop
Spain
10:00 Son Sant Joan, Mallorca
11/10/2020 18/10/2020

Mallorca (island)

About the city

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

More info

Blue Sea Es Bolero

75%
  • At 52.9 km from the center
  • Carrer des parc de la mar, 4, Santanyi 07660
When you stay at Blue Sea Es Bolero in Santanyi, you'll be near the beach, a 1-minute drive from Cala d'Or Marina and 8 minutes from Cala Mondrago Beach. This family-friendly aparthotel is 0.2 mi (0.4 km) from Caló des Pou and 0.6 mi (0.9 km) from C...
More info
  • .1 Bedroom Apartment with Balcony. (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

18/10/2020ECONOMY
Mallorca (island)
Debrecen
Spain
Son Sant Joan, Mallorca / 10:35
Wizz Air W6 7896 Wizz Air
2h 45m 0 KG Nonstop
Hungary
13:20 Debrecen

Summary

Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből
Egy hét Mallorca szállással és repjeggyel Debrecenből