Home
Rio de Janeiro májusban!

Rio de Janeiro májusban!

Irány a brazil kavalkád! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Themes: Beach City Breaks Exotic Early booking

Your day to day

31/08/2020 ECONOMY
Budapest
Rio de Janeiro
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 09:45
Air France AF 1395 Air France
14h 45m 0 PC 1 Stop - Charles De Gaulle (1h 0m)
Brazil
19:30 Galeao Antonio Carlos Jobim
31/08/2020 06/09/2020

Rio de Janeiro

About the city

Rio is the second largest city in Brazil and the state capital of Rio de Janeiro. Rio is known for its natural beauty and sights, by the kindness of its people and for the beautiful world famous beaches of Copacabana and Ipanema.One of the city’s most famous landmarks are the wonderful panoramic views from Christ the Redeemer statue on top of Corcovado Mountain. From there you will have a perfect view of Pão de Açúcar morro. In the city centre, visitors will find great colonial architecture as well as some modern constructions. The main sites are the Candelaria church, the Mosteiro de Sao Bento, the Metropolitan cathedral and the Petrobras building. Rio also boasts a wealth of interesting museums such as the National Museum of Natural History, the Republic Museum and the Indian Museum. Rio hosts the world famous spectacular Carnaval, which needs no introduction.Frequently voted the happiest city in the world, Rio has a lively and everything goes attitude in the form of nightlife.Rio is always beautiful and Rio is something you must see for yourself!

More info

Gamboa Rio Hotel

72%
  • At 4.5 km from the center
  • Rua alexandre mackenzie, 122centro, Río de janeiro 20221-410
Gamboa Rio Hotel is centrally located in Rio de Janeiro, a 4-minute walk from Valongo Wharf and 9 minutes by foot from Saara Rio. This hotel is 1.3 mi (2.2 km) from AquaRio and 1.5 mi (2.4 km) from Municipal Theater. Make use of convenient amenities...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 6 Accommodation nights

06/09/2020 ECONOMY
Rio de Janeiro
Budapest
Brazil
Galeao Antonio Carlos Jobim / 15:25
KLM Royal Dutch Airlines KL 2412 KLM Royal Dutch Airlines
26h 30m 0 PC 2 Stops - Charles De Gaulle (1h 50m), Schiphol (10h 0m)
Hungary
(+1 ) 22:55 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Rio de Janeiro májusban!
Rio de Janeiro májusban!