Rio de Janeiro februárban!

Rio de Janeiro februárban!

A februári hidegből a brazil kavalkádba! Pihenjen Rio tengerpartján szeptemberben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Themes: Beach City Break Exotic Early booking

Your day to day

03/02/2020ECONOMY
Budapest
Rio de Janeiro
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 12:50
KLM Royal Dutch Airlines KL 1976 KLM Royal Dutch Airlines
33h 50m 1 Stop - Schiphol (19h 40m)
Brazil
(+1 ) 18:40 Galeao Antonio Carlos Jobim
04/02/2020 13/02/2020

Rio de Janeiro

About the city

Rio is the second largest city in Brazil and the state capital of Rio de Janeiro. Rio is known for its natural beauty and sights, by the kindness of its people and for the beautiful world famous beaches of Copacabana and Ipanema.One of the city’s most famous landmarks are the wonderful panoramic views from Christ the Redeemer statue on top of Corcovado Mountain. From there you will have a perfect view of Pão de Açúcar morro. In the city centre, visitors will find great colonial architecture as well as some modern constructions. The main sites are the Candelaria church, the Mosteiro de Sao Bento, the Metropolitan cathedral and the Petrobras building. Rio also boasts a wealth of interesting museums such as the National Museum of Natural History, the Republic Museum and the Indian Museum. Rio hosts the world famous spectacular Carnaval, which needs no introduction.Frequently voted the happiest city in the world, Rio has a lively and everything goes attitude in the form of nightlife.Rio is always beautiful and Rio is something you must see for yourself!

More info

Pompeu Rio Hotel

60%
  • At 4.7 km from the center
  • Rua camerino, centro, 15, Rio de janeiro 20080011
Placed on Rua Camerino, in the historic center of Rio, close to the Praça Maua and avenues President Vargas and Rio Branco. The area where it is located is undergoing a major revitalization since is placed in the area of the "Marvelous Port" project,...
More info
  • Standard Double Non Refundable (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 9 Accommodation nights

13/02/2020ECONOMY
Rio de Janeiro
Budapest
Brazil
Santos Dumont / 17:15
KLM Royal Dutch Airlines KL 9273 KLM Royal Dutch Airlines
19h 00m 2 Stops - Guarulhos Gov Andre Franco Montouro (1h 30m), Schiphol (2h 35m)
Hungary
(+1 ) 16:15 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Rio de Janeiro februárban!
Rio de Janeiro februárban!