Home
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Ha pedig az utazás idején még szükség lesz rá, hazaérkezéskor a Beontrips állja a házi karantén alóli felmentéshez szükséges két PCR-teszt költségét.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Winter Exotic

Your day to day

16/02/2021 ECONOMY
Budapest
Maldives
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 20:10
Turkish Airlines TK 1038 Turkish Airlines
14h 15m 30 KG 1 Stop - Istanbul Airport (4h 5m)
Maldives
(+1 ) 14:25 Male Intl
17/02/2021 26/02/2021

Maldives

About the city

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

More info

Liberty Guest House Maldives

96%
  • At 145.3 km from the center
  • Aril atoll, Mahibadhoo
Located in Mahibadhoo, Liberty Guest House Maldives is by the ocean, within a 5-minute drive of Malhoss Thila and Himendhoo Thila. This beach guesthouse is 0.1 mi (0.1 km) from Maafushivaru Island Jetty and 0.1 mi (0.1 km) from Villingilivaru Island...
More info
  • DOUBLE DELUXE (1)

  • BED AND BREAKFAST

  • 9 Accommodation nights

26/02/2021 ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldives
Male Intl / 23:35
Turkish Airlines TK 731 Turkish Airlines
12h 50m 30 KG 1 Stop - Istanbul Airport (1h 55m)
Hungary
(+1 ) 08:25 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás
Maldív-szigetek: repülőjegy és szállás