Home
Róma májusban: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára

Róma májusban: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára

3 éjszaka Rómában, a szépség örök városában! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen, a szállodában lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.


Themes: Italy City Breaks Budget hits

Your day to day

23/05/2021 ECONOMY
Budapest
Rome
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 15:40
Ryanair FR 8417 Ryanair
1h 35m 0 PC Nonstop
Italy
17:15 Ciampino
23/05/2021 26/05/2021

Rome

About the city

Modern and old, past and present go side by side, all the time. Whether you are in Rome for 3 days, 3 weeks or 3 months, be prepared to step into the world’s biggest open air museum. Rome will seduce you and it will hardly leave you indifferent. It will surprise you, since has so much to offer to any visitor, and it’s beauty is just been merely blurred by time passing by. Rome is one of world's most photogenic cities - not surprising when you remember what's here - The Vatican, the Trevi Fountain, St Peter's Square, Spanish Steps, Colosseum... Whether you spend your time sightseeing, or lazing in cafés watching the world go by, it will be your turn to feature in your very own Roman Holiday. If you can plan to stay as long as a week, you won't run out of things to do and you'll still feel like you're leaving too soon.

More info

Colony Hotel

69%
  • At 6.1 km from the center
  • Via monterosi, 18, Roma 00191
Located in Rome (Tor di Quinto), Colony Hotel is within a 10-minute drive of Auditorium Parco della Musica and Ponte Milvio. This hotel is 2.1 mi (3.3 km) from Stadio Olimpico and 2.1 mi (3.3 km) from Foro Italico. Take in the views from a terrace a...
More info
  • DOUBLE OR TWIN STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

26/05/2021 ECONOMY
Rome
Budapest
Italy
Ciampino / 17:05
Ryanair FR 8418 Ryanair
1h 40m 0 PC Nonstop
Hungary
18:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Róma májusban: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára
Róma májusban: utazás repülővel + hotel 3 éjszakára