Thaiföld, Phuket karácsonykor, 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel

Thaiföld, Phuket karácsonykor, 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel

Téli nyaralás a fehér homokos tengerparton, Phuket szigetén, Thaiföldön! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, kézi- és a feladott poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Christmas Winter Exotic

Your day to day

17/12/2019ECONOMY
Budapest
Phuket
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 08:05
Qatar Airways QR 202 Qatar Airways
19h 05m 2 Stops - Doha Intl (2h 15m), Suvarnabhumi Intl (3h 50m)
Thailand
(+1 ) 09:10 Phuket Intl
18/12/2019 27/12/2019

Phuket

About the city

Phuket is Thailand’s largest island and one of its premier tourist destinations. There are many activities you can do at Phuket, especially if you like beaches and islands. Phuket is such a great place to get out and explore. It really has it all, from sandy white beaches and crystal blue waters to a green countryside, beautiful temples and unbelievable views. Then add the shopping, nightlife and delicious seafood and you have just about everything you could want on a holiday. Island hopping is the best way to see and explore some of Phuket’s beautiful islands. You will find lots of huge rock formations, stalactites and stalagmites. Phi Phi and Khai Islands are the most popular islands of the archipelago. The Phi Phi View Point has an excellent view of the Ao Ton Sai and Ao Lo Dalam Bay. Patong Beach is the most visited beach and it is sometimes crowded, but has the best nightlife of the region. For more laid back beaches visit the beautiful Kamala, Surin, Laem Singh, Karon and Kata Beaches. Phuket is truly a wonderful place for a relaxing trip. A lot of amazing wonderful resorts, great tasty restaurants, white sandy beaches, amazing outlining islands and exciting nightlife. Everything you need for a true holiday.

More info

iCheck inn Central Patong

79%
  • At 10.7 km from the center
  • Phangmuang, sai kor road, patong, kathu, 184/32-33, Phuket 83130
iCheck inn Central Patong iCheck inn Central Patong is a great choice for savvy leisure travelers, providing a relaxed, affordable and hassle-free stay all the time. Located adjacent to Patong Beach, Phukets most popular and well-developed beach, we...
More info
  • KÉTÁGYAS SUPERIOR (1)

  • ROOM ONLY

  • 9 Accommodation nights

27/12/2019ECONOMY
Phuket
Budapest
Thailand
Phuket Intl / 17:20
Qatar Airways QR 979 Qatar Airways
18h 20m 1 Stop - Doha Intl (5h 05m)
Hungary
(+1 ) 05:40 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Thaiföld, Phuket karácsonykor, 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel
Thaiföld, Phuket karácsonykor, 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel