Home
Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy

Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Italy Summer Vacation

Your day to day

19/06/2020 ECONOMY
Budapest
Rimini
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 14:25
Ryanair FR 5254 Ryanair
1h 30m 0 PC Nonstop
Italy
15:55 Rimini
19/06/2020 26/06/2020

Rimini

About the city

"Rimini is capital city of the Province of Rimini. It is located on the Adriatic Sea, on the coast between the rivers Marecchia and Ausa. An art city with ancient Roman and Renaissance monuments, Rimini is the hometown of the famous film director Federico Fellini. MAIN TOURIST ATTRACTIONS • The Augustus Arch, a Roman arch built to celebrate the Roman emperor who lent it his name • The Tiberius Bridge, the Roman bridge that marks the beginning of the Aemilian Way • The Domus of the Surgeon an impressive archeological area documenting 20 centuries of Rimini history. • The Federico Fellini Museum is located within Rimini's historic centre and is popular with both Italian public and foreign visitors alike. • Tempio Malatestiano."

More info

Hotel Principe di Piemonte

87%
  • At 4.9 km from the center
  • Viale principe di piemonte 27, Rimini 47924
Located in Rimini, Hotel Principe di Piemonte is by the sea, within a 15-minute drive of Aquafan and Misano World Circuit Marco Simoncelli. This beach hotel is 4.2 mi (6.7 km) from Tempio Malatestiano and 4.4 mi (7.1 km) from Piazza Cavour. Take in...
More info
  • Economy Basement Not Refundable (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

26/06/2020 ECONOMY
Rimini
Budapest
Italy
Rimini / 16:20
Ryanair FR 5255 Ryanair
1h 25m 0 PC Nonstop
Hungary
17:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy
Egy hét Rimini utazás: szállás és repülőjegy