Home
Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő

Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, a kis kézipoggyászt és a belépőt transzferrel a párizs melleti DISNEYLAND-be. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy hotelt, de a következő lépésekben másik szállást is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást: itt tudsz hozzáadni további utasokat, gyerekeket az utazáshoz, de másik dátumot is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson. Az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: City Break

Your day to day

19/11/2020 ECONOMY
Budapest
Paris
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 15:50
easyJet U2 3854 easyJet
2h 25m 0 PC Nonstop
France
18:15 Charles De Gaulle
19/11/2020 22/11/2020

Paris

About the city

Paris, situated on the river Seine, is the capital and largest city in France. It is one of the most iconic cities in the world and it is considered one of the most beautiful and romantic cities, so much so that is has been dubbed the City of Love. Paris offers historical sights, monuments, a pleasant atmosphere, lovely cafés, parks and museums to satisfy any traveler. A large part of this City of Light, including the River Seine, is a UNESCO World Heritage Site. The city is home to some of the greatest old building in the world such as Le Tour Eiffel, Notre Dâme, Sacre Coeur, L´Arc de Triomphe, Palace of Versailles, the Moulin Rouge or the Hotel des Invalides. There is no ending of the list of things you have to see in this city, but Le Louvre, one of the finest museums in the world of art and culture, should not be missed. Paris remains vastly influential in the realms of art and design and is home to some of the most impressive modern buildings such as La Défense, the Centre Pompidou, the Institut du Monde Arabe or the Stade de France. Paris is a city of immense vitality and beauty and it is an amazing and fascinating destination. With its history and architectural patrimony, Paris is the city everyone wants to see.

More info

Hôtel Le Chat Noir

83%
  • At 3.3 km from the center
  • 68 boulevard de clichy, Párizs 75018
With a stay at Hôtel Le Chat Noir in Paris (Paris City Centre), you'll be steps from Moulin Rouge and 7 minutes by foot from Place de Clichy. This 4-star hotel is 0.6 mi (0.9 km) from Casino de Paris and 0.6 mi (1 km) from Basilica of the Sacred Hea...
More info
  • Két külön ágy vagy franciaágy DESIGN ROOM (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

1 Activities
image

Disneyland® Paris Express: A Magical Day in Disneyland from Paris

day 2 - 1 Park (08:10:00)
Enjoy this wonderful offer: transportation by a shuttle bus from the center of Paris to Disneyland® Paris, and entrance to the Disney® Parks (Disneyland® Park and Walt Disney Studios® Park).

The product includes:
- A return ticket from several meeting points in Paris, in a shuttle bus with a Disneyland Paris Express signposting, and an entry to 1or 2 Parks (regarding your choice): Disneyland ® Park and Walt Disney Studios ® Park (entry 1 day).
- A trilingual tour coordinator will be present for the departures.
- Tickets are given in the shuttle, in order to skip lines and avoid queuing at the reception desk.

Redeem information
Voucher type: Printed
Printed Voucher. Print and bring the voucher to enjoy the activity.
Disneyland® tickets are delivered in the bus only.


Location
Start point:
Eiffel Tower: Rue Jean Rey,14
At 8:10am - Between the Hotel Pullman and Mercure Tour Eiffel, look for “Chemins de Fer” building.

Gare du Nord: 83 rue de Maubeuge
At 8:20am - Next to the bakery.

Opéra: 8 place de l’Opéra
At 8:30am - Next to the Lancel shop, by the bus stop #95.

Châtelet : 1 place du Châtelet
At 8:45am - Between the Café Bords de Seine and the Châtelet Theatre.
Please ensure you arrive at the meeting point at least 15 minutes before the scheduled departure time.
Please note that the bus stop is not sign-posted, however there is a sign in the front of the bus that says 'Disneyland Paris Express'. Departure from the Disneyland® Paris parking (the same arrival place) at 8pm.


End point: Same as the starting point

Schedule
Duration: 12 Hours

Guide options
Guide type: Not included
22/11/2020 ECONOMY
Paris
Budapest
France
Charles De Gaulle / 13:00
easyJet U2 3853 easyJet
2h 15m 0 PC Nonstop
Hungary
15:15 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő
Párizsi városlátogatás + DISNEYLAND: utazás repülővel, szállás és belépő