Home
Barcelona 4 csillagos szállással, repjeggyel, illetékkel Debrecenből

Barcelona 4 csillagos szállással, repjeggyel, illetékkel Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (0.72 EUR/fő/éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: City Break Spain From Debrecen

Your day to day

16/10/2020 ECONOMY
Debrecen
Barcelona
Hungary
Debrecen / 06:10
Wizz Air W6 7887 Wizz Air
2h 30m 0 KG Nonstop
Spain
08:40 Barcelona El Prat
16/10/2020 19/10/2020

Barcelona

About the city

La Vanguardia is the name of one of the city’s newspaper, and the vanguard is exactly where Barcelonans are used to finding themselves, for they are residents of Spain’s most progressive city. Beautiful, sprawling Barcelona, filling a great basin ringed with hills on the western end of the Mediterranean, is the embodiment of Catalonia’s artistic genius and commercial inventiveness. Divided into 10 districts each with its own character, the Gothic Quarter is a splendid medieval quarter and the old part of town, which stretches from the seafront to La Rambla. It is here that you’ll find the city’s oldest buildings, narrow streets, churches and the cathedral, La Seu. It also has a good selection of bars, cafes and some quirky independent stores. La Rambla, the most famous street in the city, runs through the heart of the city and provides outdoor theatre on a grand scale. The famous Eixample holds many of Antoni Gaudi’s famous modernist buildings. By far the most famous and extravagant site in Barcelona is the Sagrada Familia. If he building is ever completed, it will lokk like a model in the crypt, in the meantime, don’t pass up the opportunity to climb or be lifted to the towers, and wander amid the bridges, steps and crannies of the façade. Barcelona is a great city for arts from opera to architecture, and the meeting point between Spain and the rest of Europe.

More info

Sansi Diputacio

65%
  • At 0.8 km from the center
  • Carrer de la diputacio, 234-236, Barcelona 08007
Situated in a central and elegant location in the city center, in the so-called Golden Square of Barcelona, that allows our customers to enjoy the leisure-gastronomic offer in the locality. It is 3 minutes walk from Paseo de Gracia where are located...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

19/10/2020 ECONOMY
Barcelona
Debrecen
Spain
Barcelona El Prat / 10:50
easyJet U2 2264 easyJet
8h 25m 0 KG 1 Stop - Luton (3h 20m)
Hungary
19:15 Debrecen

Summary

Barcelona 4 csillagos szállással, repjeggyel, illetékkel Debrecenből
Barcelona 4 csillagos szállással, repjeggyel, illetékkel Debrecenből