Home
Marseille városlátogatás Budapestről szállással, repjeggyel

Marseille városlátogatás Budapestről szállással, repjeggyel

Marseille végre közvetlenül elérhető Budapestről! Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: City Break

Your day to day

14/11/2020ECONOMY
Budapest
Marseille
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 07:05
Ryanair FR 7750 Ryanair
2h 10m 0 PC Nonstop
France
09:15 Provence
14/11/2020 17/11/2020

Marseille

About the city

Marseille is the second largest city in France, the biggest Mediterranean port and the economic hub of the Provence-Alpes-Côte d'Azur region. Marseille is set in a beautiful location, snuggled between craggy limestone hills and a sweeping bay, and is rich with history, which wasn’t always pleasant. Marseille is a popular holiday destination, as it has 300 days of sunshine a year. Today Marseilles still keeps traces of its tumultuous past, this ancient city is today very active and attractive. It has powerful charm which encourages visitors, to stroll through its old districts around le Vieux Port, in the gardens with the ancient ruins or the gardens of Longchamp Palace and, of course, on the esplanade of Notre-Dame-de-la-Garde Cathedral, which overlooks the entire city Marseille is atmospheric and charming and a real must.

More info

Residhotel Grand Prado

71%
  • At 2.3 km from the center
  • Allée turcat méry7 square des frères ambrogiani, Marseille 13008
With a stay at Residhotel Grand Prado, you'll be centrally located in Marseille, steps from Velodrome Stadium and 14 minutes by foot from Parc Chanot Convention and Exhibition Center. This residence is 1.3 mi (2 km) from Old Port of Marseille and 3....
More info
  • STUDIO STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

17/11/2020ECONOMY
Marseille
Budapest
France
Provence / 09:40
Ryanair FR 7751 Ryanair
2h 00m 0 PC Nonstop
Hungary
11:40 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Marseille városlátogatás Budapestről szállással, repjeggyel
Marseille városlátogatás Budapestről szállással, repjeggyel