Mallorca tavasszal szállással és repjeggyel Bécsből
From 61.665 Ft
Mallorca (island), Spain

Mallorca tavasszal szállással és repjeggyel Bécsből

Transport + Hotel
Created: Monday, January 25, 2021 - Departure: Sunday, April 11, 2021
price per person From
61.665 Ft
Based on 2 adults
About

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

About the city
Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.
Created: Monday, January 25, 2021 - Departure: Sunday, April 11, 2021
Themes
Beach
Included services
11 Apr
Transport from Vienna to Mallorca (island)
Departure
Ryanair Ryanair - FR104
10:35 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
13:00 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
0 PC Nonstop
Flight: FR104 Operated by: OE
Cabin Class: Economy
Fare Name: Value
11 Apr
Accomodation
4 Nights
OLA Apartments Cala d'Or
81%
At 52.5 km from the center ROOM ONLY Carrer del Ravells, 17, 07660, Cala d'Or, Santanyí, Mallorca, Spain, Cala D'or STUDIO STANDARD : SELF CATERING
Ravells D’or is a small, welcoming complex that was fully refurbished in 2005. It consists of 52 apartments and 19 studios, all with air conditioning. The complex is located in the centre of Cala D’or, set amid lovely gardens. It has easy access to the beach, shops and other entertainments. There is a large area around the pool that is perfect for sunbathing and there are entertainments for all ages.
More info
15 Apr
Transport from Mallorca (island) to Vienna
Return
Ryanair Ryanair - FR503
10:05 - Palma de Mallorca, Son Sant Joan, Mallorca (PMI)
12:25 - Vienna, Wien Schwechat (VIE)
0 PC Nonstop
Flight: FR503 Operated by: OE
Cabin Class: Economy
Fare Name: Value
price per person From
61.665 Ft
Based on 2 adults
Trip summary
2 Adults
2021. 04. 11. - 2021. 04. 15.
Nights 4
This idea includes
Destinations 1
Transports 2
Accommodations 1

Our trip ideas

Here you can see our featured trip ideas
More ideas