Home
Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből

Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: Beach Budget hits Spain

Your day to day

16/10/2020ECONOMY
Vienna
Mallorca (island)
Austria
Wien Schwechat / 05:30
LAUDAMOTION GMBH OE 500 LAUDAMOTION GMBH
2h 25m Nonstop
Spain
07:55 Son Sant Joan, Mallorca
16/10/2020 20/10/2020

Mallorca (island)

About the city

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

More info

Blue Sea Es Bolero

75%
  • At 52.9 km from the center
  • Carrer des parc de la mar, 4, Santanyi 07660
When you stay at Blue Sea Es Bolero in Santanyi, you'll be near the beach, a 1-minute drive from Cala d'Or Marina and 8 minutes from Cala Mondrago Beach. This family-friendly aparthotel is 0.2 mi (0.4 km) from Caló des Pou and 0.6 mi (0.9 km) from C...
More info
  • .1 Bedroom Apartment with Balcony. (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

20/10/2020ECONOMY
Mallorca (island)
Vienna
Spain
Son Sant Joan, Mallorca / 14:40
LAUDAMOTION GMBH OE 105 LAUDAMOTION GMBH
2h 20m Nonstop
Austria
17:00 Wien Schwechat

Summary

Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből
Mallorca ősszel szállással és repjeggyel Bécsből