Mallorca 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből

Mallorca 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Themes: Beach Autumn Budget hits Spain | Portugal

Your day to day

13/10/2019ECONOMY
Vienna
Mallorca (island)
Austria
Wien Schwechat / 10:25
LAUDAMOTION GMBH OE 100 LAUDAMOTION GMBH
2h 25m Nonstop
Spain
12:50 Son Sant Joan, Mallorca
13/10/2019 17/10/2019

Mallorca (island)

About the city

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

More info

Pierre Vacances Portofino/sorrentos Apartamentos

70%
  • At 21.7 km from the center
  • Avda. rey don jaime i, 86, Santa ponça 07180
  • APARTMAN EGY HÁLÓSZOBÁS (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

17/10/2019ECONOMY
Mallorca (island)
Vienna
Spain
Son Sant Joan, Mallorca / 10:05
LAUDAMOTION GMBH OE 503 LAUDAMOTION GMBH
2h 20m Nonstop
Austria
12:25 Wien Schwechat

Summary

Mallorca 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből
Mallorca 4 csillagos szállással és repjeggyel Bécsből