Home
Egy hét Dubaj februárban 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel

Egy hét Dubaj februárban 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel

Egy hét luxus Dubajban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat vagy elegánsabbat is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Winter

Your day to day

02/02/2021ECONOMY
Budapest
Dubai
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 11:35
Wizz Air W6 2497 Wizz Air
5h 35m 0 KG Nonstop
United Arab Emirates
20:10 Dubai Al Maktoum
02/02/2021 09/02/2021

Dubai

About the city

Dubai is the most populous city and emirate in the United Arab Emirates. Dubai is a hive of activity and a cosmopolitan and modern city. The city of Dubai is split by a creek, with Deira on one side and Bur Dubai, the historical district, on the other. The luxury beach hotels are situated on the outskirts of the busy city center, in the area of Jumeirah. Dubai already exhibits some stunning architecture and it has the only 7-star hotel in the world, the highest building in the world, amazing beaches and luxury shopping centers. The Bastakiya Quarter, in the core of Dubai’s Old Town, is still traditional and evocative of Dubai’s past. Here you’ll find traditional Emirati houses, bustling souks, museums, galleries, and the only remaining piece of the old Dubai city wall. Another major attraction in Dubai is the Jumeirah Mosque, that although outside the Old Town, it is a wonderful example of traditional Islamic architecture. Dubai is forward-looking city in constant development yet it has managed to retain its traditions and culture. So it's fair to say that Dubai is one of the most exciting places in the world.

More info

Somewhere Hotel Tecom

83%
  • At 19.2 km from the center
  • Al thanayah 1, tecom, Dubai
A stay at Signature 1 Hotel Tecom places you in the heart of Dubai, within a 15-minute drive of Mall of the Emirates and Dubai Mall. This 4-star hotel is 7.7 mi (12.4 km) from Ibn Battuta Mall and 17.1 mi (27.5 km) from Hamarain Centre. Be sure to e...
More info
  • Két külön ágy vagy franciaágy KLASSZIKUS STÍLUSÚ (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

09/02/2021ECONOMY
Dubai
Budapest
United Arab Emirates
Dubai Al Maktoum / 20:55
Wizz Air W6 2498 Wizz Air
5h 55m 0 KG Nonstop
Hungary
23:50 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Egy hét Dubaj februárban 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel
Egy hét Dubaj februárban 4 csillagos hotelben, repülőjeggyel