Dél-Portugália, Algarve utazás: egy hét 4 csillagos szállással, bécsi indulással

Dél-Portugália, Algarve utazás: egy hét 4 csillagos szállással, bécsi indulással

Utazás az Atlanti-óceán partjára, Algarve-ba, Portugáliába! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, Bécsből és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Themes: Beach Budget hits Spain | Portugal

Your day to day

19/04/2020ECONOMY
Vienna
Albufeira
Austria
Wien Schwechat / 06:30
LAUDAMOTION GMBH OE 2364 LAUDAMOTION GMBH
3h 30m Nonstop
Portugal
09:00 Faro
19/04/2020 23/04/2020

Albufeira

About the city

Albufeira is a city in Algarve, in the south of Portugal. It is called the Gateway of the Algarve. Once a small fishing village it has now developed to be a very touristic area. Many holiday makers return year after year because of the lovely beaches, very good climate and the many restaurants, bars and pubs. The town is divided into two parts, 'The Old Town' and the 'STRIP', or newer town, including Montechoro, Arias de Sao João. The city of Albufeira maintains a historical and cultural heritage that demonstrates the spirit and strength of a population that believes in the essential power of Faith. There are various physical proofs of this way of life to confirm this like the Clock Tower and the Paris Church. Albufeira resort has gained a wide variety of recreation possibilities to offer to its visitors in terms of sport and leisure activities as well as entertainment.

More info

Paladim & Alagoamar

80%
  • At 0.0 km from the center
  • R. do municipio, lt 1 a 5a, 103035, Albufeira 8200-161
Centrally located resort of Albufeira, the Paladim Aparthotel is well run by friendly staff, creating a relaxing atmosphere. FROM 15/12/2016 AHEAD Paladim and Alagoamar aparthotel (situated in the same building) will join to be one hotel with 1 recep...
More info
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • SELF CATERING

  • 4 Accommodation nights

23/04/2020ECONOMY
Albufeira
Vienna
Portugal
Faro / 18:10
LAUDAMOTION GMBH OE 2365 LAUDAMOTION GMBH
3h 20m Nonstop
Austria
22:30 Wien Schwechat

Summary

Dél-Portugália, Algarve utazás: egy hét 4 csillagos szállással, bécsi indulással
Dél-Portugália, Algarve utazás: egy hét 4 csillagos szállással, bécsi indulással