Home
Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel

Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel

Ne csak a filmeken csodáld: próbáld ki élőben is! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel és a repülőjegyet illetékkel. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat vagy elegánsabbat is.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach

Your day to day

24/11/2020 ECONOMY
Budapest
Miami FL
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 09:20
Lufthansa LH 1675 Lufthansa
13h 35m 0 PC 1 Stop - Franz Josef Strauss München (1h 10m)
United States of America
16:55 Miami Intl
24/11/2020 01/12/2020

Miami FL

About the city

Miami is a major city in the south-eastern United States and makes up part of the largest metropolitan area in Florida. Miami has much to offer from beaches and great weather to endless night of the best party scene in the world. Miami remains one of the world's trendiest and flashiest hot spots, with beautiful beaches, an impressive Art Deco District and world class shopping and dining. Near the city of Miami are the Everglades National Park and the Florida keys. Miami Beach is not only a place of social and sunny entertainment, it's also a culture place showcasing the history and the heritage of the region. The Art Deco District in Miami Beach contains the largest concentration of 1920s and 1930s resort architecture in the world. These vibrantly coloured houses are a showpiece of fashion and trendiness. Miami is so many things. All glamorous, in every sense of the word. The city is considered a multicultural mosaic, this makes Miami one of the most unusual and interesting cities in America.

More info

Astor By Sb Hotels

71%
  • At 15.2 km from the center
  • Washington ave, 956, Miami beach 33139
Boasting an Art Deco design with original terrazzo floors, 1936 Vitrolite wall panels, and a cut coral façade, this boutique hotel is considered to be a prime example of local architecture.  It also enjoys a superb location in South Beach, just five...
More info
  • KÉTÁGYAS ECONOMY (1)

  • ROOM ONLY

  • 7 Accommodation nights

01/12/2020 ECONOMY
Miami FL
Budapest
United States of America
Miami Intl / 18:59
United Airlines UA 8780 United Airlines
15h 11m 0 PC 1 Stop - Franz Josef Strauss München (4h 35m)
Hungary
(+1 ) 16:10 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel
Miami Beach, Florida repülőjeggyel, hotellel