Kanári-szigetek, Tenerife nyaralás szállással és repjeggyel
From 116.746 Ft
Tenerife (Canary Island), Spain

Kanári-szigetek, Tenerife nyaralás szállással és repjeggyel

Transport + Hotel
Created: Monday, July 19, 2021 - Departure: Tuesday, September 14, 2021
price per person From
116.746 Ft
Based on 2 adults
About

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel Budapestről és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Egy jó szállást választottunk, de a keresés során foglalhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod az utazást, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

A tenerifei utazással, az egészségügyi helyzettel kapcsolatban naprakész információkat találsz magyar nyelven a Kanári-szigetek turisztikai hivatalának honlapján.

A spanyolországba való beutazás nem ütközik korlátokba, mindössze az FCS Form nevű online formanyomtatványt kell kitölteni, és az így kapott QR-kódot az ott tartózkodás alatt mobiltelefonon vagy nyomtatott formában magunknál tartani.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

About the city
Tenerife is the largest and most populous island of the seven Canary Islands. Tenerife is where tourists come to enjoy the sunny beaches, to discover it's majestic and craggy volcanic lunar landscape of the Teide National park and richness of it's folklore. Its 269 kilometres of coast offer a wide variety of places to enjoy the sun and the sea. In the north, where the countryside is steep with cliffs, you will find small bays and natural pools, whereas in the south, such as in the municipalities of Adeje and Arona, you will find numerous beaches, most of which are volcanic in origin.
Created: Monday, July 19, 2021 - Departure: Tuesday, September 14, 2021
Themes
Beach
Summer Vacation
Included services
14 Sep
Transport from Budapest to Tenerife (Canary Island)
Departure
Wizz Air Wizz Air - W62493
12:25 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
17:05 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
0 KG Nonstop
Flight: W62493 Operated by: W6
Cabin Class: Economy
14 Sep
Accomodation
7 Nights
Hotel Casa del Sol
71%
At 16.4 km from the center ROOM ONLY Finlandia 4(Urb. San Fernando), Puerto de la Cruz 38400 STUDIO (2 PEOPLE)
When you stay at Hotel Casa del Sol in Puerto de la Cruz, you'll be near the beach, within a 5-minute drive of Taoro Park and Garden Beach. This hotel is 1.8 mi (2.9 km) from Lago Martianez Swimming Pools and 1.9 mi (3 km) from Loro Park. Take advantage of recreation opportunities such as an outdoor pool, or other amenities including complimentary wireless Internet access and concierge services. Make yourself at home in one of the 45 guestrooms, featuring kitchenettes with stovetops and microwaves. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Conveniences include phones, as well as safes and desks.
More info
21 Sep
Transport from Tenerife (Canary Island) to Budapest
Return
Wizz Air Wizz Air - W62494
17:45 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
23:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
0 KG Nonstop
Flight: W62494 Operated by: W6
Cabin Class: Economy
price per person From
116.746 Ft
Based on 2 adults
This idea includes
Destinations 1
Transports 2
Accommodations 1

Our trip ideas

Here you can see our featured trip ideas
More ideas