Home
Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből

Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből

Irány a gyönyörű Ibiza! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel, bécsi indulással és a kis kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach Spain | Portugal

Your day to day

21/09/2020ECONOMY
Vienna
Ibiza
Austria
Wien Schwechat / 04:45
LAUDAMOTION GMBH OE 580 LAUDAMOTION GMBH
2h 40m Nonstop
Spain
07:25 Ibiza
21/09/2020 25/09/2020

Ibiza

About the city

Once a refuge for artists and flower children, Ibiza is now a summer camp for Europe’s idly affluent who, when wearing anything at all, parade around town in trendy, costly duds. A perpetual frenzy of social activity exists on the city and the island, which you’ll either love or loathe. But party is not all Ibiza has to offer. The town’s captivating whitewashed old quarter, known as Dalt Vila, was declared UNESCO World Heritage site in 1999. Walk up its narrow steep alleys to the cathedral and castle. The view of the walled city and the port is fantastic, especially at sunset. The island capital sits on the southeastern coast and is a charming place full of chic boutiques, fancy bars and an enticing marina lined with yachts and high-end cuisine, as well as the world famous super club Pacha. Ibiza offers endless possibilities for all types of travellers. Whether you’re there to dance till dawn, relax on a beach or take in some culture, Ibiza is a wonderful summer holiday destination.

More info

Hotel Tropical

80%
  • At 10.2 km from the center
  • C/ cervantes, 28, Sant antoni de portmany 07820
With a stay at Hotel Tropical in Sant Antoni de Portmany, you'll be 0.6 mi (0.9 km) from Sunset Strip and 9.3 mi (14.9 km) from Sa Talaiassa. This hotel is 10.9 mi (17.6 km) from Talamanca Beach and 11.6 mi (18.6 km) from Es Vedrà. Don't miss out on...
More info
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

25/09/2020ECONOMY
Ibiza
Vienna
Spain
Ibiza / 16:45
LAUDAMOTION GMBH OE 581 LAUDAMOTION GMBH
2h 25m Nonstop
Austria
19:10 Wien Schwechat

Summary

Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből
Ibiza utazás szállással, repülőjeggyel Bécsből