Home
Párizs városlátogatás novemberben: utazás repülővel és szállás

Párizs városlátogatás novemberben: utazás repülővel és szállás

Irány a romantika fővárosa, Párizs! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: City Break

Your day to day

16/11/2020ECONOMY
Budapest
Paris
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 15:50
easyJet U2 3854 easyJet
2h 25m 0 PC Nonstop
France
18:15 Charles De Gaulle
16/11/2020 19/11/2020

Paris

About the city

Paris, situated on the river Seine, is the capital and largest city in France. It is one of the most iconic cities in the world and it is considered one of the most beautiful and romantic cities, so much so that is has been dubbed the City of Love. Paris offers historical sights, monuments, a pleasant atmosphere, lovely cafés, parks and museums to satisfy any traveler. A large part of this City of Light, including the River Seine, is a UNESCO World Heritage Site. The city is home to some of the greatest old building in the world such as Le Tour Eiffel, Notre Dâme, Sacre Coeur, L´Arc de Triomphe, Palace of Versailles, the Moulin Rouge or the Hotel des Invalides. There is no ending of the list of things you have to see in this city, but Le Louvre, one of the finest museums in the world of art and culture, should not be missed. Paris remains vastly influential in the realms of art and design and is home to some of the most impressive modern buildings such as La Défense, the Centre Pompidou, the Institut du Monde Arabe or the Stade de France. Paris is a city of immense vitality and beauty and it is an amazing and fascinating destination. With its history and architectural patrimony, Paris is the city everyone wants to see.

More info

Reseda

73%
  • At 4.9 km from the center
  • 2 avenue du general de gaulle, Bagnolet 93170
Hotel Reseda is located 160 m from a shopping centre and Gallieni Metro Station, offering direct access to the centre of Paris. Guest rooms feature en suite facilities, a telephone and a TV and offer a living space. Hotel Reseda is also only a 20 min...
More info
  • Twin (2 beds) (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

19/11/2020ECONOMY
Paris
Budapest
France
Charles De Gaulle / 13:05
easyJet U2 3853 easyJet
2h 15m 0 PC Nonstop
Hungary
15:20 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Párizs városlátogatás novemberben: utazás repülővel és szállás
Párizs városlátogatás novemberben: utazás repülővel és szállás