Velence városlátogatás hotellel és repülőjeggyel

Velence városlátogatás hotellel és repülőjeggyel

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (3,5 euro/fő/éj), amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. A beontrips.com-on néhány kattintással, biztonságosan foglalhatsz utazást: az általad befizetett teljes összeget biztosítja az Aegon biztosító társaság, a fizetés biztonságát pedig megbízható partnerünk, az OTP Simple szavatolja. Magyar nelvű ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson.

Themes: Italy City Break Budget hits

Your day to day

29/01/2020ECONOMY
Budapest
Venice
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 12:25
Ryanair FR 5045 Ryanair
1h 25m Nonstop
Italy
13:50 Treviso
29/01/2020 02/02/2020

Venice

About the city

Perhaps no city is as fabulous as Venice, a metropolis built upon pilings, a labyrinth poised over a lagoon. Venice has been called the drawing room of Europe, and indeed for centuries the city was a sanctuary for ideas and idealists, a crossroad of the Byzantine and Roman worlds. Today Venice is a different kind of drawing room. Wealthy visitors clamber into gondolas to gawk at the Byzantine palaces while being serenaded by accordionists and art appreciators stand on tiptoe for a glimpse of Renaissance masterpieces. No monument is as memorable as the city itself, so use the major sights only as an excuse for wandering. Venice revolves around piazza San Marco. The best feature of the mosaic-covered Basilica di San Marco is the Pala D’Oro, a glittering gold Byzantine bas-relief. The Torre dell’Orologio, left of San Marco, is a beautifully embellished clock tower. For culture vultures check the Accademia for the best of Venetian paintings. Some say that the tourist Venice is indeed Venice, but there are other Venices as well. To find them, wander away from the major sights and into the quieter outlying residential neighbourhoods, you won’t be disappointed, this maze of stone and colour exudes enchantment from every brick.

More info

Le Boulevard

72%
  • At 3.2 km from the center
  • Gran viale santa maria elisabetta, 41, Venezia 30126
This hotel is located between the sea and the lagoon, 10 minutes away on public transport to the centre of Venice. San Marco Square is about 2 kms away, as is the International Film Festival Palace. The hotel was built during the 1930s and was fully...
More info
  • KÉTÁGYAS ECONOMY (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

02/02/2020ECONOMY
Venice
Budapest
Italy
Treviso / 14:15
Ryanair FR 5046 Ryanair
1h 15m Nonstop
Hungary
15:30 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Velence városlátogatás hotellel és repülőjeggyel
Velence városlátogatás hotellel és repülőjeggyel