Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel

Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel

Tölts el egy hosszú hétvégét Európa egyik legizgalmasabb városában, Berlinben! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást, másik dátumot és hotelt is választhatsz. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.
Themes: City Break Budget hits

Your day to day

17/11/2019ECONOMY
Budapest
Berlin
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 09:25
Ryanair FR 197 Ryanair
1h 30m Nonstop
Germany
10:55 Schönefeld
17/11/2019 20/11/2019

Berlin

About the city

Capital city of Germany, Berlin is one of the most thrilling and the most historic place in Germany and in Europe. No other German city has more "visible" history to offer, despite all the scars of WW2 and the division during Cold War times. No other German city has such a rich cultural life. Berlin's architecture is quite varied. It is now possible to see representatives of many different historic periods in a short time within the city center, from a few surviving medieval buildings near Alexanderplatz, to the ultra-modern glass and steel structures at Potsdamer Platz. Because of its tumultuous history, Berlin remains a city with many distinctive neighborhoods. Belin has so many faces. It is attractive, cosmopolitan, multicultural and multiethnic city with very friendly locals and lots to do and see.

More info

Centro Park Hotel Berlin Neukölln

70%
  • At 7.4 km from the center
  • Buschkrugallee, 60-62, Berlin 12359
This hotel is located in the Berlin district of Neukölln, a 7-minute walk from Grenzallee underground station. It is situated only 1.5 kilometres from the Neukölln Underground and Train Station, offering connections to the main circle line of Berlin,...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

20/11/2019ECONOMY
Berlin
Budapest
Germany
Schönefeld / 07:25
Ryanair FR 196 Ryanair
1h 35m Nonstop
Hungary
09:00 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel
Berlini városlátogatás szállással, repülőjeggyel