Home
Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással

Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással

Irány Prága! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: City Break Budget hits

Your day to day

26/10/2020 ECONOMY
Budapest
Prague
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 07:00
Ryanair FR 4049 Ryanair
1h 10m 0 PC Nonstop
Czech Republic
08:10 Ruzyne
26/10/2020 29/10/2020

Prague

About the city

Prague is the capital city and largest city of the Czech Republic. It is located on the Vltava River in central bohemia. Prague is one of the most beautiful cities in Europe. For those interested in art, history, classical music, and architecture, Prague is a must see. Beautiful buildings and architecture can be seen around every corner. The River Vltava runs through the middle of Prague. Many bridges span the river but it’s the Charles Bridge, which is pedestrianized that visitors are drawn to for its combination of Gothic construction and Baroque Statues. Here there are street vendors selling all sorts of things, and in the distance on the hill is the Castle, considered the historic nexus of the city. The Old Town Square is one of two main squares in Prague and where some of the main attractions of the city are located such as the Old Town Hall Tower, the Astronomical Clock, the Church of Our Lady before Tyn and St. Nicholas Church. Since 1992, the historic center of Prague has been included in the UNESCO list of World Heritage Sites. Prague's city center is a museum of 900 years' of architecture, Romanesque, Gothic, Renaissance, Baroque, 19th-century revivals of all of them, and Art Nouveau remain amazingly undisturbed by the 20th century. Prague is truly an architectural delight.

More info

Royal Court Hotel

85%
  • At 0.8 km from the center
  • Wenzigova 6, Praga 12000
With a stay at Royal Court Hotel, you'll be centrally located in Prague, within a 5-minute drive of Wenceslas Square and Dancing House. This family-friendly hotel is 0.7 mi (1.1 km) from Czech National Museum and 2.3 mi (3.7 km) from Prague Astronom...
More info
  • DOUBLE/TWIN (1)

  • ROOM ONLY

  • 3 Accommodation nights

29/10/2020 ECONOMY
Prague
Budapest
Czech Republic
Ruzyne / 17:25
Ryanair FR 4092 Ryanair
1h 10m 0 PC Nonstop
Hungary
18:35 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással
Prágai városlátogatás repülőjeggyel, szállással