Home
Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben

Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben

Indítsd a nyári szezont a remek spanyol tengerparti üdülőhelyen, Alicantéban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

Themes: Beach City Breaks Spain

Your day to day

29/09/2020 ECONOMY
Budapest
Alicante
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 06:35
KLM Royal Dutch Airlines KL 1972 KLM Royal Dutch Airlines
7h 55m 0 PC 1 Stop - Schiphol (3h 10m)
Spain
14:30 Alicante
29/09/2020 03/10/2020

Alicante

About the city

Situated on the popular Costa Blanca, tourists keep coming to Alicante, probably because it remains so unscathed by their presence. A beautiful, well-planned city, Alicante is the surprise of the southern coast. Beyond polished pedestrian pavements lie the crowded streets of the old city at the foot of an imposing castle. With drawbridges, moats, tunnels, and secret passageways, the Castillo de Santa Barbara is not just another castle, it is one of the largest medieval fortresses in Spain, offering panoramic views of the city and the coast. The Cathedral of San Nicolas de Bari is typical of the severe Renaissance architectural styles in Spain and has a nice cloister with intricately carved doors. Alicante has some of the best nightlife in the region. El Puerto and El Barrio are among some of the liveliest spots in the city come evening but the Esplanada is more popular during the summer, as are the kiosks along Postiguet and San Juan beaches. With beautiful sandy beaches, a long waterfront and mild and pleasant climate this city has a truly Mediterranean air.

More info

Hotel Daniya Alicante

70%
  • At 3.0 km from the center
  • Avenida de denia, 133, Alicante 03015
When you stay at Hotel Daniya Alicante in Alicante, you'll be near the beach, within a 15-minute drive of Postiguet Beach and Alicante Harbour. This hotel is 2.3 mi (3.6 km) from Castle of Santa Barbara and 2.5 mi (4 km) from Central Market. Be sure...
More info
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

03/10/2020 ECONOMY
Alicante
Budapest
Spain
Alicante / 17:15
KLM Royal Dutch Airlines KL 1510 KLM Royal Dutch Airlines
5h 40m 0 PC 1 Stop - Schiphol (55m)
Hungary
22:55 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben
Spanyolország, Costa Blanca: Alicante októberben