Home
Portói városlátogatás novemberben repülőjeggyel, szállással

Portói városlátogatás novemberben repülőjeggyel, szállással

Utazás a varázslatos Portóba! Az utazást néhány kattintással, biztonságosan lefoglalhatod, ha pedig bármilyen kédésed van, segítünk! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet megfizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: City Break

Your day to day

24/11/2020ECONOMY
Budapest
Porto
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 12:05
Ryanair FR 8865 Ryanair
3h 35m 0 PC Nonstop
Portugal
14:40 Porto
24/11/2020 28/11/2020

Porto

About the city

Situated on a dramatic valley cut by River Douro, Porto is known for the beauty of its building and the sweet taste of is wine. The hub of the city is Avenida dos Aliados, a wide avenue encircle by Praça General H. Delgado and Praça da Liberdade. Nonetheless, the most alluring part of the city is Ribeira, the river district and a Unesco World Heritage Site, where three of Europe’s most graceful bridges span the gorge. Busy Praça da Liberdade and the adjoining Avenida dos Aliados make up the centre of town, where statues stand in the centre of busy mosaic walkways. Nearby rises Porto’s great cathedral, a colossal, fortified Romanesque structure whose heavy granite foundations, thick walls and tiny windows enclose a gloomy interior. The Ribeira stretches along the river, skirted by a wonderful quay filled with shops and restaurants. Porto’s most characteristic monument, the ornate Torre dos Clérigos, offers a panorama of the city from atop its 240 steps. No visit to Porto would be complete without a stop at some of the many bodegas, wine lodges, where port is stored and bottled. And a visit to the amazing Lello library with its spiral staircase, is a must see as well, even if you are not a Harry Potter’s fan.

More info

Monte Carlo Love Porto

76%
  • At 0.8 km from the center
  • Avenida fernão magalhães, 60, Porto 4300-190
Monte Carlo Love Porto is a guest house that occupies a full house, fully restored and adapted in April 2016, in the center of Porto, 200 meters from the “Campo 24 de Agosto” metro station. A very original decor, comfort and quality equipments are at...
More info
  • DOUBLE STANDARD (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

28/11/2020ECONOMY
Porto
Budapest
Portugal
Porto / 14:20
Ryanair FR 8864 Ryanair
3h 25m 0 PC Nonstop
Hungary
18:45 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Portói városlátogatás novemberben repülőjeggyel, szállással
Portói városlátogatás novemberben repülőjeggyel, szállással