Home
4 éj Ciprus, Páfosz májusban: repülőjegy és szálloda

4 éj Ciprus, Páfosz májusban: repülőjegy és szálloda

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.


Themes: Beach Budget hits Cyprus

Your day to day

04/05/2021 ECONOMY
Budapest
Paphos
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 06:20
Ryanair FR 3330 Ryanair
2h 45m 0 PC Nonstop
Cyprus
10:05 Pafos Intl
04/05/2021 08/05/2021

Paphos

About the city

Situated on the south west coast of Cyprus, Paphos holds great appeal to visitors of all ages. Steeped in history, with a wealth of ancient sites, some dating back to the 4th century BC, Paphos is listed as UNESCO World Heritage Site. Paphos is renowned as the birthplace of Greek goddess Aphrodite. Modern-day Paphos is divided into two parts, the upper area, known as Ktima, being the commercial centre and the old centre of Paphos, which lies inland on a high rocky edge and overlooking the second part. The second part is known as Kato Paphos containing the main archaeological points of interest, like medieval baths, catacombs and a simple fishermen’s church, as well as the Paphos Archaeological Site, which houses a number of attractions, including the House of Dionysos and the House of Theseus, both ruins of large Roman villas famous for their mosaics. The surrounding area is countryside, rich in vegetation with banana plantations, citrus groves and vineyards which lead on inland to the gentle foothills of the Western Troodos Mountains. Paphos is a fascinating city with all sorts of ancient ruins and areas of exquisite natural beauty. It is also a fantastic holiday resort where to enjoy beautiful beaches and lovely taverns offering delicious food.

More info

Club St George Resort

74%
  • At 5.8 km from the center
  • Emba avenue, Emba 8250
When you stay at Club St George Resort in Emba, you'll be next to a golf course, within a 15-minute drive of Coral Bay Beach and Tombs of the Kings. This beach aparthotel is 5.3 mi (8.5 km) from Paphos Harbour and 5 mi (8.1 km) from Paphos Archaeolo...
More info
  • STANDARD STUDIO (2AD) (1)

  • ROOM ONLY

  • 4 Accommodation nights

08/05/2021 ECONOMY
Paphos
Budapest
Cyprus
Pafos Intl / 10:10
Ryanair FR 3331 Ryanair
2h 55m 0 PC Nonstop
Hungary
12:05 Budapest Ferenc Liszt

Summary

4 éj Ciprus, Páfosz májusban: repülőjegy és szálloda
4 éj Ciprus, Páfosz májusban: repülőjegy és szálloda