Home
4 éj Ciprus, Páfosz decemberben: repülőjegy és szálloda

4 éj Ciprus, Páfosz decemberben: repülőjegy és szálloda

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.


Themes: Beach Budget hits Cyprus

Your day to day

08/12/2020 ECONOMY
Budapest
Paphos
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 16:25
Ryanair FR 3330 Ryanair
2h 50m 0 PC Nonstop
Cyprus
20:15 Pafos Intl
08/12/2020 12/12/2020

Paphos

About the city

Situated on the south west coast of Cyprus, Paphos holds great appeal to visitors of all ages. Steeped in history, with a wealth of ancient sites, some dating back to the 4th century BC, Paphos is listed as UNESCO World Heritage Site. Paphos is renowned as the birthplace of Greek goddess Aphrodite. Modern-day Paphos is divided into two parts, the upper area, known as Ktima, being the commercial centre and the old centre of Paphos, which lies inland on a high rocky edge and overlooking the second part. The second part is known as Kato Paphos containing the main archaeological points of interest, like medieval baths, catacombs and a simple fishermen’s church, as well as the Paphos Archaeological Site, which houses a number of attractions, including the House of Dionysos and the House of Theseus, both ruins of large Roman villas famous for their mosaics. The surrounding area is countryside, rich in vegetation with banana plantations, citrus groves and vineyards which lead on inland to the gentle foothills of the Western Troodos Mountains. Paphos is a fascinating city with all sorts of ancient ruins and areas of exquisite natural beauty. It is also a fantastic holiday resort where to enjoy beautiful beaches and lovely taverns offering delicious food.

More info

Artemis Cynthia Complex

85%
  • At 1.0 km from the center
  • Agiou fotiou 2, Paphos 8036
A stay at Artemis Cynthia Complex places you in the heart of Paphos, within a 5-minute drive of Agioi Anargyroi Church and Kings Avenue Mall. This apartment is 1.3 mi (2.1 km) from Paphos Archaeological Park and 1.7 mi (2.7 km) from Paphos Harbour....
More info
  • 4 Accommodation nights

12/12/2020 ECONOMY
Paphos
Budapest
Cyprus
Pafos Intl / 18:20
Ryanair FR 3331 Ryanair
3h 0m 0 PC Nonstop
Hungary
20:20 Budapest Ferenc Liszt

Summary

4 éj Ciprus, Páfosz decemberben: repülőjegy és szálloda
4 éj Ciprus, Páfosz decemberben: repülőjegy és szálloda