Home
Londoni hosszú hétvége szeptemberben: repülőjegy + hotel

Londoni hosszú hétvége szeptemberben: repülőjegy + hotel

Hosszú hétvége Londonban! Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Themes: City Break Budget hits

Your day to day

10/09/2020 ECONOMY
Budapest
London
Hungary
Budapest Ferenc Liszt / 06:30
Ryanair FR 8354 Ryanair
2h 35m 0 PC Nonstop
United Kingdom
08:05 Stansted
10/09/2020 13/09/2020

London

About the city

Of all European capitals, London lives deepest in the imagination of travelers. We absorb London before we know it exists and when we finally approach the city, it does not disappoint. There are the red double-deckers, the bobbies and impassive guards at Buckingham, Westminster Abbey, and the notes of Big Ben, sounding familiar, as we have heard them before. We see these things with satisfaction. Yet there is much to surprise. London is not quaint. London is not a museum, though you could spend all of your time going from one to the next. It is a booming, urban sprawl, with traffic snarls, shops, and an astonishing international population. Visit the many monuments with nearly a millennium's worth of history, from the grave of Chaucer to the pub where the captain of the Mayflower drank to Piccadilly Circus, one of London’s most photographed sights. But don’t miss contemporary London, with its intensely active theatres, international cuisine, political demonstrations, the latest in music and fashion, punks and peers, and everyone in between. In 1777, writer Samuel Johnson said when a man is tired of London, he is tired of life, and the phrase is still true. There's something different to experience every day in London.

More info

Belgrave Hotel

85%
  • At 3.1 km from the center
  • 9-13 clapham road, Londen SW9 0JD
With a stay at Belgrave Hotel in London (Lambeth), you'll be within a 5-minute drive of Borough Market and Houses of Parliament. This hotel is 1.7 mi (2.7 km) from St. Thomas' Hospital and 1.8 mi (2.8 km) from London Dungeon. Take in the views from...
More info
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • CONTINENTAL BREAKFAST

  • 3 Accommodation nights

13/09/2020 ECONOMY
London
Budapest
United Kingdom
Stansted / 18:00
Ryanair FR 8371 Ryanair
2h 25m 0 PC Nonstop
Hungary
21:25 Budapest Ferenc Liszt

Summary

Londoni hosszú hétvége szeptemberben: repülőjegy + hotel
Londoni hosszú hétvége szeptemberben: repülőjegy + hotel